Akik Peteérés előtt 3 nappal voltak egyutt azokat kérdezem ! :) kinek milyen nemű gyermeke lett? Csak kíváncsiság! Tudom 50%-50%
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 15:57
1/11 anonim válasza:
Ez tényleg 50-50%! Egy gyönyörű, már 10éves kislányom lett peteérés előtt pár nappal és most a gyönyörű 6hónapos kisfiamat tartom a karomba, aki szintén peteérés előtt pár nappal lett. (vagy akkor tájt estem teherbe :))
3/11 anonim válasza:
Mi peteérés előtt és utána is együtt voltunk,csak pont peteérés napján nem és kislányunk lesz🙂
4/11 anonim válasza:
Igen, ahogy itt is irjak. Mindenhol azt olvasi, hogy az x kromoszomak jutnak fel kesobb. Vagyis ha peteeres elott van az egyuttlet, nagyobb az esely lanyra. Hameg aznap akkor y mert az hamarabb feljut.
5/11 anonim válasza:
Mi 2 nappal peteèrés előtt voltunk együtt, kislànyt vàrok. A fiammal peteèréskor voltunk együtt.
6/11 anonim válasza:
3 nappal peteérés előtt, kislányunk lett, legközelebb kiprobaljuk pont ovukor, bár tök mindegy, csak kíváncsi vagyok nálunk bejon - e az elmélet :)
7/11 anonim válasza:
4es vagyok,
Van egy kislanyunk mar, ott nem tudom mikor volt peteeresem sem azt hogy mikor voltunk egyutt. Nem volt rendszeres a ciklusom.
Most 9hetes terhes vagyok, emlekszem melyik nap voltunk egyutt, amit visszaszamoltam az ultrahang meretek alapjan.
2nappal peteeres elotti egyuttletbol lett.
Ez szinte 100% mert elotte utana nagyon kisesett volna..
Szoval kivancsi leszek, ismet kislany lesz e.
Titokban remenykedek hatha megtorik ez a szamitas es kisfiu lesz.
8/11 anonim válasza:
Nekem jött a papírforma.
2x ovu előtt 2 nappal, 1x ovu előtt 3 nappal. Mindhárom lány.
9/11 anonim válasza:
Nekem ia bejött, de kicsit tágabb intervallumokkal :D 4 nappal ovu előtti együttlétből kislányunk született, 2 nappal ovu előttiből pedig kisfiunk.
10/11 anonim válasza:
Én is így hallottam. Barátnőmék viszont ovukor és utána voltak együtt, kislány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!