30. napon vagyok kb 28-30 naposak a ciklusaim, semmilyen menstruáció elotti tünetet nem érzek,igaz premens nevű gyogyszert szedek,mivel a szabályos ciklusom kicsit meghosszabbodott mèg plusz pár napig tartó barnazassal a vérzés utan. lehetek terhes?
Gratulálok😊
én igy úgy szeretnék tesót, de valami hiba lehet még a rendszerben, plusz január elején volt egy beverzett 3,5cm-es tüszőm, ami miatt márciusban kell mennem vissza dokihoz. Meg persze "késik" 4 napja, csak hogy remenykedjen az emberlánya🙈 de kis esélyt látok arra, hogy kb a 17.dpo körül pozi lenne
Sajnos nem lett csoda. Próbálom a jó oldalát nézni es bizakodok, hogy nem kell sokat várni rá😊
Viszont nagy eséllyel így szülés után lettek pms tüneteim, előtte sose voltak🙈
Premenst most még nem kezdek el szedni, meglatjuk mit hoz a méhpempő🙂
Ez a szép és idegörlő ebben a folyamatban, sosem tudni mikor akar jönni.
Én most femibion 3mat szedek szopi miatt és méhpempőbol is kapszula lesz, mert képtelen voltam megenni 1 hétnél tovább a simát, viszont találtam olyan méhpempőt is mézzel van, igy lehet a kapszulat majd kombinalom a mézzel. Egyiket reggel, másikat este.
Szerintem amúgy ha a ciklus rende van és végbe tud menni az ovu, akkor sima ügy lehet. De eleg egy porszem is, ami miatt elcsuszik, erre meg szerintem jók ezek a "csodaszerek".
Viszont most megnőtt a szopik száma újra, igy nem merek Premenst venni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!