Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30. napon vagyok kb 28-30...

30. napon vagyok kb 28-30 naposak a ciklusaim, semmilyen menstruáció elotti tünetet nem érzek,igaz premens nevű gyogyszert szedek,mivel a szabályos ciklusom kicsit meghosszabbodott mèg plusz pár napig tartó barnazassal a vérzés utan. lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 12:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat, össze is jött rögtön utána hónapban, igen lehet hogy megtàmogatta, ez a ciklusom kuka volt, mert a 47. napon jött meg végül, de utána meg összejött a tesó, a nagyobbik nekem is 2 múlt 😊
febr. 10. 07:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok😊

én igy úgy szeretnék tesót, de valami hiba lehet még a rendszerben, plusz január elején volt egy beverzett 3,5cm-es tüszőm, ami miatt márciusban kell mennem vissza dokihoz. Meg persze "késik" 4 napja, csak hogy remenykedjen az emberlánya🙈 de kis esélyt látok arra, hogy kb a 17.dpo körül pozi lenne

febr. 10. 08:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Drukkolok! 😊bármikor megtörténhet a Csoda! 😊
febr. 10. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nem lett csoda. Próbálom a jó oldalát nézni es bizakodok, hogy nem kell sokat várni rá😊

Viszont nagy eséllyel így szülés után lettek pms tüneteim, előtte sose voltak🙈

Premenst most még nem kezdek el szedni, meglatjuk mit hoz a méhpempő🙂

febr. 10. 21:58
 15/17 A kérdező kommentje:
elotte én is szedtem méhpempőt kb 2 hónappal előtte
febr. 11. 14:11
 16/17 A kérdező kommentje:
en femibion 0át szedtem sokáig aztan a csalódások utan feladtam kb egy honapig nem szedtem( ez idő alatt premenset szedtem) aztán összejött :)
febr. 11. 14:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a szép és idegörlő ebben a folyamatban, sosem tudni mikor akar jönni.

Én most femibion 3mat szedek szopi miatt és méhpempőbol is kapszula lesz, mert képtelen voltam megenni 1 hétnél tovább a simát, viszont találtam olyan méhpempőt is mézzel van, igy lehet a kapszulat majd kombinalom a mézzel. Egyiket reggel, másikat este.

Szerintem amúgy ha a ciklus rende van és végbe tud menni az ovu, akkor sima ügy lehet. De eleg egy porszem is, ami miatt elcsuszik, erre meg szerintem jók ezek a "csodaszerek".

Viszont most megnőtt a szopik száma újra, igy nem merek Premenst venni

febr. 11. 15:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!