Ki nem várja decemberben? 💝
Írjátok meg, hogy hol tartotok, mióta próbálkoztok, és hanyadik baba lenne. Meg kort is írhattok.
Meg bármit, amit megosztanátok, minden történetet szívesen olvasok.
Nálunk első próbálkozós hónap, második baba lenne. (Az elsőre viszont több évig vártunk. Úgyhogy nem élem bele magam semmibe.)
Izguljunk együtt, ha van kedvetek!
10-es vagyok aki 10ére nemvárja :)
Én nem ovutesztelek,és nemis figyelem magam,de 2-3naponta vagyunk együtt és rendszeresen jár a menzeszem
Egy éve nemjön a baba,és majdnem 3éve pròbálkozunk.... Első két évben sikerült 5ször teherbe esnem,sajnos egyszer sem maradt velünk
3méhenkívüli 1korai vetéles és egy kémiai
Utoljára tavaj novemberben műtöttek és sajnos kikelett venniük a jobb petefészkemet és azòta nemsikerül újra :(
Màr nemvagyok úgy a témán és nemis szedek semmit
Ha a sors úgy akarja hogy végre anyuka legyek akor fog sikerülni
B.
Sziasztok!
5ös vagyok.
10.-ére nem várom.
Ma 9 dpon vagyok.
Holnap megyek endos dokihoz, mert szeretnék utána járni, hogy van vagy nincs.
Ma ellőttem egy tesztet, mondván 9 dpon mit várok?
Hagytam dolgozni a tesztet, majd az esélytelen nyugalmával visszamentem azért megnézni.
POZITÍV LETT!!!! 🙏🥰
El sem hiszem csajok!!!!!!
Még halványka, de fotózható. Azért nem töltöm fel, mert marha sokat ront a képen, és lehet nem is látszódna rendesen.
Nagyon remélem, hogy velünk marad, és nem lesz kémiai.
Nyár elején volt egy 7 hetes vetélésem. Duplán félek..
De most úgy néz ki a szivárvány babánk úton van hozzánk 🙏❤️
De jò kedves utolsò,gratulálok :)
B.
(10es és 31es)
Kedves 5-ös! Gratulálok!
Kívánom a legjobbakat!
Nagyon köszönöm mindenkinek! ❤️🤞
Szurkolok továbbra is mindenkinek!
Sziasztok!
11. próbálkozós hónapunk, ebből a múlt hónap kimaradt műtét miatt. Előtte levő hónapokban ovu teszteztem, hőmérőztem, ebben a hónapban mindent abba hagytam. December 20.a nemvárt napja, remélem a férjem karácsonykor egy pozitív tesztel lephetem meg 🎄😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!