Na 11.napon létezik peteérés?
Figyelt kérdés
Most délután csináltam tesztet és mit látok a controll vonalnál sokkal sokkal sötétebb volt a T melletti vonal!!👍2023. nov. 24. 15:08
11/19 anonim válasza:
Szexeljetek ha jól esik.
Most komolyan csak a gyerek miatt fekszel le a férjeddel?? Jesszus.
12/19 anonim válasza:
igen kérdező (8as válaszodra a válaszom) hogy ovuláció elött kell szexelni mert nemtudod pontosan mikor reped meg, a spermák elélnek 3 napot minimum..A teszted pozitív én akkor este szexeltem a párommal meg másnap éa ennyiből fogant a babám.
13/19 anonim válasza:
Nem. Akkor kell szexelni, amikor kívánjátok egymást.
14/19 A kérdező kommentje:
13 oké
2023. nov. 24. 20:36
15/19 A kérdező kommentje:
Na a mai teszten a másik csík már halványabb !!
Ilyen hamar halványodik ??
Nem értek hozzá !!
2023. nov. 25. 14:02
16/19 anonim válasza:
Igen hisz másnap azaz tegnap volt az lh csúcs másnap negatív ekkor következik be az ovuláció. Kilökődik a petesejt és kb 12-24 óráig életképes. A tegnapi együttlét illetve a mai fontos lehet.
17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper köszi köszi!!!!
2023. nov. 25. 17:02
18/19 anonim válasza:
Tegnapi és mai szexel mindent megtesztek amit meg lehet.
19/19 A kérdező kommentje:
Remélem úgy lesz!!!
Köszi a bíztatást aki bíztat!!
2023. nov. 25. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!