Akkor tisztázzuk menstruáció első napja,peteérés?
Mikor kell számolni a menstruáció első napját?
Mikor kicsi is a vérzés vagy nagyon?
És mikor elmúlik akkor van az első nap!!?
Az ha gyenge maga a mentruáció,az jelenthette azt hogy valami történt megtermékenyítésre gondolok csak mégsem??
Vagyis hogy lett volna valami?
Nagyon köszönöm
Fuhh...
A vérzés első napja a ciklus első napja.
Az számít vérzésnek, ami vérzés. Rendes, piros vér, nem csak valami barna maszat.
A gyenge menzesznek semmi köze ahhoz, hogy történt "valami"...sőt, ha logikusan végiggondolod, ha elindult valami, akkor logikusan inkább bővebb lenne a vérzés, nem kevesebb...
Atya ég.
A vérzés első napja a ciklus első napja. Mindegy, hogy kicsit vérzel, vagy nagyon.
Nem, nem az az első nsp, mikor elmúlik, hanem az első nap, amikor megjön.
28 napos ciklusnál kb. a 14. nap körül van peteérés.
Nem, a gyenge memstruáció nem jelent ilyet. Sőt semmit.
Amikor piros vér jön először az az első nap. Reprodukciós eljárás oknál azt szokták mondani hogyha 12 óra előtt jön a piros vér azaz első nap, ha 12 óra után akkor az a 0.nap és másnap van az első nap. De ez csak az injekciók miatt fontos lombiknál, általános esetben ez a fél nap nem számít. Piros vér=első nap.
Tökmindegy meddig tart és milyen erős.
Igen mivel olyan is volt a történelemben ugye hogy valaki csak barnázott és annyi volt kiderült terhes!!
Ezért kérdeztem!
De sajnos ma megjött rendesen!!😢
Köszönöm a nem bunkó válaszokat!!
Amúgy szerettem volna még azt is írni hogy 2 hónapja mióta próbálkozunk ,nem olyan erős a vérzésem nem ömlik belőlem a vér csak normálisan megvan!!
Ebből gondoltam hogy ott valami majdnem összejött a baba csak még sem!!
Nem tudom másképp mire gondolom!!
Remélem így értitek már?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!