Akinek UH követett volt a peteérése?
Figyelt kérdés
Ugyanakkor éreztetek ovulációs tüneteket, amikor az UH szerint volt az ovuláció?2023. nov. 22. 20:04
2/4 A kérdező kommentje:
És neked milyen tüneteid szoktak lenni? Alhasi fájdalom, meg ilyenek?
2023. nov. 22. 22:44
3/4 anonim válasza:
Nem az eggyes vagyok de nekem az ég egy adta világon semmilyen tünetem nincs ovulációkor.. se görcs se fájdalom és a többi.Nem feltétlen kell érezni a peteérést.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kell. Már csak azért is, mert én sem éreztem egész életemben, csak a szülés utáni időszaktól :) Azok tapasztalatára lennék főleg kíváncsi, akik érzik, vagy érezni vélik. Nem én vagyok az érintett amúgy, aki ilyen követésen vesz részt, de ő is azt tapasztalta, hogy nem pont akkor érzi a vélt vagy valós tüneteket. Így elbizonytalanodtam, hogy a tünetek valójában minek a tünetei, ha nem magának a tűszőrepedést közvetlenül megelőző jelei, vagy az 1-2 nappal utána levő állapot. Pl úgy gondoltam volna, hogy az alhasi fájdalom (ha van) megelőzi, a mellfeszülés (ha van) követi az ovulációt.
2023. nov. 23. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!