Tegnap együtt voltunk a párommal, de nem belém élvezett, hanem rám. Lehetséges így a teherbeesés? Épp peteérésem van
Már most eléggé hányingerem van, de az első nap nem szabadna legyen. Vagy igen? Vagy lehet hogy a stressz emiatt a dolog miatt és nem amiatt mert terhes vagyok?
Ha rám élvezett és nem volt bent akkor is lehetek terhes?
Attól függ hogy hova. Ha a nemi szervedre, az elég baj.
A terhes tünetek a 4-5. héten kezdenek jelentkezni.
NEM!
Ahhoz, hogy terhesség legyen a spermaknak be kell kerülnie egészen mélyre. Ha nem volt bent akkor egyértelműen nem lehetsz terhes, akkor sem ha a külső nemi szervedre élvez, mert az kint van, nem pedig bent. Bocs, de nagyon tudatlan vagy. Ha megtermekenyülsz utána 2 hétig semmilyen tünet nincs. Szex után nagyjából 2 hét múlva kimarad a menstruáció ha terhes vagy (ezt hívják 4. terhességi hétnek, mert az utolsó menstruaciotol számolják). Hányinger a 6. terhességi héttől kezdődhet, de nincs mindenkinek. Nonszensz aktus után 1 nappal azt gondolni, hogy terhességi tüneted van. Ha most teherbe estél volna (nyilván nem estél teherbe, mert nem szexeltél) akkor 4 hét múlva lenne (talán) hányingered.
Utoljára 16 évesen voltam bepánikolva mert a hüvelyemhez kenődött (de nem bennem ment el) :')
Nyilván nem lettem terhes.
A nemi szervemre és a fenekemre.
Azt olvastam akkor is lehet terhes lenni, ha csak ráfolyik.
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Ne élj némi életet amíg a legalapvetőbb dolgokkal sem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!