Lehet a luteális fázis rövidebb így?
Figyelt kérdés
Átlag 27-30napos ciklusaim vannak, kb 14-16 napon ovullációval. Most 23. Napon teszteltem pozitivat (35-36nap körül kéne megjönnie) a luteálisom állandó 13nap. Most viszont 25.napon erzem a közelgő mensi tüneteket ovu után 2 nappal. Lehet hogy a késői ovu miatt előbb jön meg,vagy a luteális állandó?2023. nov. 20. 10:04
1/2 anonim válasza:
A luteális állandó.
Ha előbb jön meg mégse volt ovuláció.
(pl bevérezhet a tüsző mielőtt kiszabadul a petesejt)
2/2 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy előbb jött meg, hiába volt ugyanakkor az ovu. (Vérvétel igazolta az ovuláció megtörténtét.) Viszont akkor rendkívül nagy adag stressz ért hirtelen, annak tudom be, hogy napokkal előbb megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!