Akik nem szednek gyógyszert, hány naposak a ciklusaitok? Szokott lenni változás vagy mindig állandó? Hány napos a luteális szakaszotok?
Első gyerek előtt 29 napos volt, 5 napig tartott. Normál esetben nagyon pontosan megjött, ha késett/előbb jött, akkor szinte mindig volt valami oka (betegség, vagy stressz, stb).
Szülés után beállt 28 naposra, de enyhébb lefolyásúra.
Én nem szedtem gyógyszert soha, ciklusom 5 napot tart, ebből első nap alig jön, 2-3 ik nap bőséges es 4 ik már alig. Mostanában lerövidült 4 napra, 47 eves koromra. Tinikoromban 7-8 napot is tartott, nagyon bőséges volt több napig, tehat 2 ik naptól 5-6 ik napig es 35-36 naponként jött meg.
Mostanában 28-30 napra rá jön meg
Sajnos, már csak 26-27. Évente 1x-2x van +/-1 nap eltérés.
Csak 30 fölött lett ilyen kiszámítható. Az első 20évben kb.30 és 50nap között bármikor megjöhetett, de olyan 32-38között volt jellemzően.
Ovu utáni 15.napra jön meg.
Fsz se' tudja, megjön amikor megjön, csak a hetet lehet kb-ra belőni.
Mégis mindkétszer elsőre sikerült teherbe esni (szó szerint elsőre)
Covid oltás előtt elég stabilan 32 nap volt már pár éve.
Utána össze-vissza a 3. oltásig, ami után 28 napról nyúlt valószínűleg vissza 33-re vagy még hosszabbra, mert a baba elég későn fogant.
Most egyelőre szerencsére még nem jött meg.
Soha nem szedtem gyógyszert.
Fiatal koromban percre pontosan 28 napos volt szinte mindig, kivéve nagy stressz eseténakkor 1 hetet késett maximum.
Felnőttként 26-33 között változott, de 1 hetes késés nem volt stressz esetén se. Főleg az utóbbi években lett ilyen "pontatlan".
Szülés óta meg most kezd visszaállni, utóbbi 5 hónapban már 28-29 napra jött meg.
26-28 nap között szokott jönni, néha késik-siet pár napot.
Luteálisom 13 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!