Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt a Clostyt vagy mit fel...

Ezt a Clostyt vagy mit fel lehet iratni a dokival??

Figyelt kérdés

Meg azt nem értem a nőgyógyászom miért is nem ajánlotta hiszen 41 vagyok ,és 2 hónapja nem jött össze a baba !!

Mert ha minden rendben és csak a hízás a hibás a teherbe esésre ,akkor miért nem lehet egy kicsit támogatni a dolgot!

Hiszen nem vagyok már olyan fiatal !

És nem nagyon érünk már rá!

2023. nov. 19. 16:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

41 évesen normális doki kb. azonnal meddőségi központba irányít, mielőbb teljes kivizsgálás kell mindkettőtöknek. Mit takar, hogy mindkettőtöknél minden OK? Milyen vizsgálatok voltak eddig?.

Én 40 múltam, amikor kezdtünk, dokim azt mondta nagyon max. egy fél évet próbálkozzunk, össze jött spontán 4 hónap után, de el is vetéltem az 5. héten, mondta, hogy ne várjunk tovább, menjünk meddőségi szakemberhez. Végül így is donorpetesejtes lombik lett, nem sikerült már saját petesejtet stimulálni.

2023. nov. 19. 22:52
 22/23 anonim ***** válasza:
46%
21-es vagyok: én nem látom sehol, hogy írta volna, hogy 4. gyerek lenne ez már, de az sem változtat a dolgokon sokat, 40 év fölött igen minimális a spontán teherbeesés esélye.
2023. nov. 19. 22:53
 23/23 anonim ***** válasza:
79%
Ha lenne 3 gyerekem 40 felett már biztos nem vállalnék 4.et. Most gondolj bele kérdező, ilyenkor már sokkal nagyobb a betegségek kockázata, esetleg születik egy sérült gyerek ti fogjátok gondozni majd 60 éves korotokban? Van 3 csodás gyermeked, legyél boldog és keress valami hobbit, életcélt magadnak. Esetleg ha nagyobbak a gyerekek már van lehetőség a férjeddel kettesben lenni, utazni. Az élet nem csak a gyereknevelésről kell, hogy szóljon.
2023. nov. 20. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!