Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt a Clostyt vagy mit fel...

Ezt a Clostyt vagy mit fel lehet iratni a dokival??

Figyelt kérdés

Meg azt nem értem a nőgyógyászom miért is nem ajánlotta hiszen 41 vagyok ,és 2 hónapja nem jött össze a baba !!

Mert ha minden rendben és csak a hízás a hibás a teherbe esésre ,akkor miért nem lehet egy kicsit támogatni a dolgot!

Hiszen nem vagyok már olyan fiatal !

És nem nagyon érünk már rá!

2023. nov. 19. 16:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
2 hónap próbálkozás után senki nem fog veled próbálkozni.Főleg hogy kijelentetted hogy nem nagyon érsz rá( igen 41 évesen énse nagyon érnék rá) ami azt is jelenti hogy betegesen rágörcsölsz erre az egészre.Azt tudd hogy ez is hátráltathatja a dolgot.Nyugodj meg, élj stresszmentes életet.Ha nem isztok, cigiztek pár hónap alatt összejön.Lehet nemis nálad van a probléma hanem a párodnál ha ő is elmúlt 40 akkor viszont a spermák minősége/ száma csökken ami megnehezítheti a dolgot.
2023. nov. 19. 18:38
 12/23 anonim ***** válasza:
veled foglalkozni*
2023. nov. 19. 18:38
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Töröltek választ? Valaki írta, hogy negyedik gyerek. Akkor nem görcsölnék rá ennyire kérdező akármennyi a korod. Nem első babáról van szó,ott azért még érthető ez. A closti nem cukorka, nem fogják felírni csak úgy, egyébként se árt előtte vizsgálódni picit. Azt írod minden oké veletek, de 2 hónapja próbálkoztok még csak? Akkor volt ezekszerint sperma vizsgálat, neked hormonlabor plusz AMH szint,immunológia, átjárhatósági vizsgálat és társai? Amikor annak idején átjárhatóságin voltam volt ott egy nő, akinek a 2. nem jött amiatt volt. Rengeteg féle probléma lehet, de ezek akkor ha hónapok óta nem jön, nem 2 hó után. Ha az első baba lenne már ráugrana az orvos is lehet, bár akkor se hiszem, de így nyilván nem egyből fognak.
2023. nov. 19. 19:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden választ töröl ahol szembesítik az igazsággal
2023. nov. 19. 19:18
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Jaj ha a 4.gyerek akkor már hatvan kérdés jött ugyanettől a nőtől...
2023. nov. 19. 19:19
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Igen, ő az unatkozó 40 éves akinek a gyerekszülésen kívül semmi életcélja az életben
2023. nov. 19. 19:24
 17/23 anonim ***** válasza:
91%

14 nem ő törli a válaszokat

Jelentve vannak,és a moderátorok törlik

Neki is töröltek pár alpári válaszát.

2023. nov. 19. 19:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

40 felett nem fognak clostyt írni, mivel semmi értelme, csak tovább meríti az amúgy is alacsony petefészek tartalékot.

35 év felett fél év próbálkozás után meddőségi központba kell jelentkezni és ott a kivizsgálások után rögtön lombik következik, mivel ebben a korban minden más csak értelmetlen idő és petefészek kapacitás pazarlás.

2023. nov. 19. 19:31
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
Én mondjuk 3 gyerek után nem tenném tönkre magam lombikkal egy 4.ért, de mindenki maga tudja
2023. nov. 19. 19:34
 20/23 anonim ***** válasza:
93%
Igen akkor ő az akinek az első 3 gyerek összejött egy csettintésre.Most meg pár hete itt kérdez ovutesztről, meg hogy siet a teherbe eséssel, most miért nem jön össze elsöre és a többi..
2023. nov. 19. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!