1 szem Closty-t kell szednem 5 napon át. Mindegy, hogy reggel vagy este veszem be?
Figyelt kérdés
Illetve olvasom, hogy valaki a 2. naptól, valaki az 5. naptól szedi, nekem az 3. naptól kell. Ez mitől függ, kinek hanyadik naptól kell szedni?2020. júl. 11. 08:36
1/2 anonim válasza:
Hat anniybol nem, hogy 24 oranak kell eltelnie. Tehat vagy minidig este, vagy mindig reggel vedd be.
Azt vizsont nme tudom hanyadik naptol kell szedni.😞
2/2 anonim válasza:
Szia. Nekem a 2. vagy 3. napon kellett elkezdeni mindig. Ahogy sikerült dokihoz menni. Nekem kettesével kellett szedni, de így te egyesével szedd mindig ugyanakkor. Amikor tuti nem felejted el. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!