Van még valaki az 5.dpo-n?
Ti mikor fogtok először tesztelni? Hanyadik próbálkozós hónapotok?
Kérem akik csak negatívat írnának azok görgessenek tovább!
4, 23, 28 vagyok.
Én ma vagyok 12 dpo-n, ma nem tesztelek de ugye a tegnapi negatív lett. És sajnos törlésnél egy nagy rózsaszínes pirosas folt volt. Úgyhogy valószínűleg meg fog jönni.
Tudom, hogy butaság, de egy picit reménykedek a rózsaszínes folt miatt, mert az előző terhességemnél pont így volt 12 dpo-n és másnap pozitív lett a tesztem ( ott viszont nem teszteltem előtte). És a menzeszem sem így szokott indulni.
De majd meglátjuk, ha tovább vérzek, akkor mensi lesz belőle. De hátha mégsem...
Hat lányok, ma én sem bírtam tovább és teszteltem, de full negatív. Meg oda képzelni sem lehet második csíkot.
Azért ez most rosszul esik a lelkemnek, mert mindig azt hittem hogy majd elsőre össze jön, esélyektől függetlenül. :/
Én is sajnálom kérdező, de te még csak 9 dpo-n vagy, nem?
Az még rettenetesen korai! Még a 10 dpo is! Tudom hogy itt sok olyat olvasni hogy már mutatja, de szerintem azért a többségnek ilyen korán még nem mutatja!
Várj még pár napot mielőtt temeted!
Igen, 9.dpo, de mivel nekem csak 11 nap a lutealis, így azt gondoltam már nagy eséllyel mutatja ma, ha pozitív.
Vagy szerintetek nincs összefüggés?
Azért valmennyi összefüggés van, mert így ugye kevesebb napja van beágyazódni.
De még van 2 napja, neked lehet csak a menzesz napján lesz pozitív, ha ilyen rövid a luteálisod.
33-as vagyok, nekem volt tegnap, 12 dpo-n egy kis vér.
Ma reggel csak csináltam tesztet, mert elállt a vérzés, ez lett:
Elég halvány, már meg is száradt de élőben halvány rózsaszín a színe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!