Van még valaki az 5.dpo-n?
Ti mikor fogtok először tesztelni? Hanyadik próbálkozós hónapotok?
Kérem akik csak negatívat írnának azok görgessenek tovább!
Még nagyon korán teszteltél, simán lehet pozitív 2-3 nap múlva, szurkolok!
Nekünk ez az első hónap, de PM alulműködésem van (igaz kezelve), így tartok tőle, hogy nem lesz egyszerű, de mégis azért a kezdeti izgalom bennem van :D
A luteális fázisom csak 11-12 nap, így szerintem vasárnap fogok tesztelni egy 10-essel.
Tudom koran volt, de van mikor a jozan esz nem hasznal :))
Szurkolok neked is! Ha kezelve vagy es rendben a labor akkor nem kene gondot okozzon.
Sziasztok!
Én ma vagyok 9 dpo-n :)
Én is csináltam tesztet de negatív lett.
Nekem is PM alulműködésem van.
De jó, hogy már többen is vagyunk :)
Nem tudom amúgy ki jár ide lepontozni…
Kimondottan sokan vannak akiket idegesítenek ezek a fajta "kérdések" :D
NEm kell vele foglalkozni, mit számít ez egyáltalán, hogy lepontoz/felpontoz? :) A lényeg, hogy mi jól érezzük megunkat, elüssük az időt amíg várakozunk, nem?
4-es voltam
#4 és 9: Igen, tudom hogy sokan nem bírják, csak olyan fura, mert én ha látok valamit ami nem érdekel akkor tovább megyek, nem írogatok meg pontozgatok “csak azért is” :D
Te mikor fogsz újra tesztelni? Ha jól néztem már a 10.dpo-n vagy, olyan jó neked :) szörnyen lassan mennek nálam a napok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!