Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy abortusz...

Lehetséges, hogy abortusz után nem esek már teherbe?

Figyelt kérdés

1,5 éve volt a műtétem, 4 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Elvileg mindketten egészségesek vagyunk, a műtét komplikációk nélkül zajlott. Nagyon el vagyok keseredve :(

Peteérésem van, LH tesztelek és hőmérőzéssel is követem.

Lehet, hogy az a baj, hogy túl sűrün vagyunk együtt a párommal? Van, hogy minden nap együtt vagyunk. Vagy szimplán többé nem lehet majd gyerekem?

Kioktató kommentelők kérem görgessenek tovább, van így is elég bajom.

2023. nov. 13. 05:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17%

Ugyan az a partnered?

Ha nem lehet ő m~gsem olyan egészséges.

2023. nov. 13. 07:44
 12/21 anonim ***** válasza:
58%

Maximálisan megértem, ha az embernek nem fér bele egy gyerek az életébe, és úgy dönt, hogy nem tartja meg.

Azt nem tudom megérteni, hogy akkor nem fér bele, sehogy sem tudja megoldani a helyzetet, ez a legjobb megoldás, majd érdekes módon egy év múlva már baromira akarja. Mi történt, megnyerted a lottót?….

2023. nov. 13. 07:49
 13/21 anonim ***** válasza:
9%

"Olvastam, hogy 2 naponta lenne ideális, de párom nagy étvágyú."

. Hol olvastál ilyet, és mire alapozzák ezt? Ebben semmi logika nincs, és nem értem, hogy neked ez hogy nem tűnik fel.

2023. nov. 13. 07:55
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Naponta 2 szer szexeltünk, 1 hét alatt terhes lettem. Szerintem ez nem befolyásolja azt hogy teherhes legyél.

Amúgy nem tudom miért olyan érdekes hogy abortusza volt most meg akarnak babát.

Egy év alatt rengeteg dolog változhat. Pl lehet mentálisan beteg és a gyógyszereket amivel kezelték most tudta elhagyni, lehet nem volt munkahelye és nem kapott volna gyedet csedet es nem akartak/tudtak egy fizuból élni, lehet a baba beteg volt. Szóval na rengeteg oka lehet de ez csak rá tartozik. Ne motoszkáljunk más életében.

2023. nov. 13. 08:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A sperma eletkepessege valtozik, ha "tul gyakori" a szex. De ez elegge egyeni.

Az igaz, hogy a 4 honap meg keves kijelenteni, hogy sikertelen a probalkozas. Viszont az egy ev alatt tortenhetett olyan valtozas, ami csokkentheti a megtermekenyules eselyet, pl a parod munkahelyi korulmenyei, vagy a tied. Vagy akarmi miatt tul sok stressz. Vagy nem megfelelo taplalkozas.

Probalj meg vitamint szedni es itt egy cikk, talan ez is segit valamit

[link]

2023. nov. 13. 08:38
 16/21 anonim ***** válasza:
35%

Az első gyerek első hónapban sikerült, a második meg a hatodikban. Nem ezen múlik. Volt egy kolléganőm rövid ideig, neki 11 abortusza volt. Aztán sírt a szája, hogy amikor akarná, nem sikerül. Gondolom, jobban megkapirgálták már, mert még az is jobb megoldás, mint amit ő csinál. Szerintem ő megérdemli a sorsát.

De veled nem ez a helyzet. Csúnya dolog, valóban, de egyszer lehet bocsánatos dolog.

2023. nov. 13. 08:44
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

Missed ab műtét és az egészségügyi kaparás is ugyanaz, mint a "direkt" abortusz. Sajnos sokaknak van többször egymás után műtéttel végződő vetélése végül mégis teherbe esnek. Egyetlen alkalomnak nem kellene befolyásolni semmit.

Jobb lenne csak 2 naponta együtt lenni.

2023. nov. 13. 08:59
 18/21 anonim ***** válasza:
84%

Mindkét terhességemhez kb 10 hónap kellett, vagyis 4 hónap után még ne ess kétségbe.

Persze előfordulhat hogy abortusz után nem leszel ujra terhes, vagy nem maradnak meg, de többségében nem szokott ilyen gond lenni.

Ha még fél év múlva se lesz semmi, akkor erdemes elkezdeni vizsgálódni. És ne görcsölj rá ennyire, mert az se jó!

2023. nov. 13. 11:59
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Ritkán, de előfordul hogy abortusz után terhesség nem jön létre soha többet. Magyar ismerős lány így járt. Új pasitol nem esik teherbe. De a cigány lány osztálytársam 2 abortusza volt mindegyik után terhes lett hamar
2023. nov. 13. 13:56
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen, simán előfordulhat. Olvasgass utána az Asherman szindrómának
2023. nov. 13. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!