Lehetséges, hogy abortusz után nem esek már teherbe?
1,5 éve volt a műtétem, 4 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Elvileg mindketten egészségesek vagyunk, a műtét komplikációk nélkül zajlott. Nagyon el vagyok keseredve :(
Peteérésem van, LH tesztelek és hőmérőzéssel is követem.
Lehet, hogy az a baj, hogy túl sűrün vagyunk együtt a párommal? Van, hogy minden nap együtt vagyunk. Vagy szimplán többé nem lehet majd gyerekem?
Kioktató kommentelők kérem görgessenek tovább, van így is elég bajom.
"Elvileg mindketten egészségesek vagyunk"----volt a párod andrológián? Adott spermamintát?
Vagy honnan veszed,hogy egészséges? Van már gyereke? Lehet,hogy vele van a baj,csak az abortusz miatt gondolod, hogy te vagy a hunyó.
"Lehet, hogy az a baj, hogy túl sűrün vagyunk együtt a párommal?"
. Ezt kifejtenéd?
Egy év 2 hónap, mivel a másfél éve volt és már 4 hónapja próbálkoznak. Meghallgatom, mesélj. Mi változik ennyi idő alatt?
Kicsit úgy kezelik az emberek a gyerekvállalást, mint a nadrágvásárlást. Ha nem tetszik, visszaviszi, hoz egy másikat…
#2: nálunk egyszeri balesetből jött össze akkor a baba, ebből gondolom.
#3: van, hogy minden nap együtt vagyunk, sőt olyan is, hogy naponta 2x. Olvastam, hogy 2 naponta lenne ideális, de párom nagy étvágyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!