Lehetséges a terhesség, ha a teszt kimutatta, de megjött?
Tegnap csináltam terhességi tesztetz és pozitívat mutatot, viszont ma megjött a menstruációm.
Mennyi idő után mutat ki a terhességi teszt eredményt a fogamzás után?
Menzesz ellenére lehetséges a terhesség?
21/L
Hát nekem semmi sem volt kevesebb sőt!
Még tovább is tartott 3nappal.
Pont ezért is gondoltam, hogy esélytelen.
Itt az is kérdés, hogy biztos menstruáció-e az, ami ma kezdődött.
Lehet vérzés pl. progeszteronhiány miatt is, amikor még csak fenyegető vetélésről beszélünk, és kis szerencsével egy kis hormonpótlás megoldja a dolgot, vagy lehet hematóma is, ami nem feltétlenül ürül úgy, hogy viszi magával az embrió(kezdeményt) is.
Ha csak pecsételést, barnázást tapasztalsz, akkor elmehetsz dokihoz, hátha jónak látja a progeszteronpótlást, ha pedig sok a vér, akkor vérzés után célszerű csinálni egy tesztet, ha erős marad, akkor lehet, hogy csak hematóma volt.
12-es vagyok, az első kérdésnél leragadtam, de
- állítólag 9-10 nappal az ovu után már szokott halvány pozitív lenni a teszt (én nem teszteltem még ilyen korán, így nincs tapasztalat)
- menstruáció mellett nem lehetséges a terhesség, de a laikusok nem mindig tudják megállapítani, hogy mitől véreznek (lásd 12. válaszom)
"menstruáció mellett nem lehetséges a terhesség"
De, lehetséges. Ilyenkor azon a darabon nem válik le a nyálkahártya. Elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!