Van még okom reménykedni?
#Tudom, hogy beteges meg minden, de egy ideje nem sikerül a baba, és most minden realitást nélkülözve hitegetem magam."
Pedig ebből eléggé úgy tűnik.
Akkor végülis mi a kérdés célja?
"Megbolondultam?" Igen.
"Vagy mást is szívatott már meg így a teste?" Igen, amennyiben a normális biológiai folyamatokat szívatásnak nevezzük.
"Nálatok hogy volt?" Már leírtam.
Remélem, minden kérdésedre választ adtam.
Nézd kérdező, a kommentelők java tök normális válaszokat adott, te meg hogy reagálsz már? Elment-e az eszed? Ezek szerint igen. Minimálisan azért uralkodj már magadon, ha már egyszer ide kellett ventilálnod a gyakorira és semmi se jó. "Úristen", igen az, nincsenek releváns kérdéseid, ezekre ilyeneket lehet írni, kaptál tapasztalatot is, de csak rárivallsz cserébe azokra, akik az idejüket áldozzák a hisztidre.
Beszélgess akkor az uraddal, anyukáddal, vagy a barátnőkkel, bárkivel, aki fogékony az hormongőzös kirohanásaidra, aztán vitasd meg velük, mit gondolnak erről, ha normális kommunikációra képtelen vagy egy nyilvános fórumon.
Van-e okod reménykedni? Hát persze. Leginkább abban, hogy ne veszítsd el a józan eszed, nopláne majd akkor, ha ténylegesen terhes leszel (vagy kiderül az is vagy már), mert ilyen attitűddel az isten mentsen meg mindenkit a környezetedben az alatt a 9 hónap alatt és utána...
"Természetesen van még okod reménykedni, de nem attól leszel terhes, hogy mások azok voltak. Csomóan meg nem. Tudod, hogy amit írtál, mindkét esetben előfordul. A teszt fogja megmondani, nem mi."
Erre reagáltam, amit. Ez neked normális válasz? Az, hogy élből hülyének néz? Nyíltan leírtam, hogy mit érzek, gondolok, és erre az a válasz valakitől, hogy annyira ostobának néz, hogy tőle várom a terhességi diagnózist. Leírtam azt is, hogy tesztelni sem akarok, amíg nem késik. A valóban normális válaszokat köszi, azokra ment is a zöld kéz, a többire meg nem. Nem is értem, hogy te például utolsó, min akadtál ki, mikor feltehetőleg nem is hozzád beszéltem.
Nem volt nehéz hülyének nézni. Elárulnád, akkor pontosan milyen választ váltál a kérdésedre?
Kb.3millió ugyanilyen hülye kérdés van a gyakorin. Ha az érdekel, másoknak mi volt, azt azokból is megtudod, tehát az nem lehetett. Akkor mégis mi? Inkább örülnél, hogy van pár hülye, aki még a hárommillió -egyedik hülye kérdésre is válaszolt.
Az en sztorim: első gyerek egyetlen egyuttletbol azonnal sikerult, lelekben tudtam,hogy sikerult. Valamiert. Pedig valljuk be, rohadt ritka az ,hogy 1 honapban 1x , nem nezve a peteerest, csak jolesoen egy szexbol lesz baba. Es megis.
Aztan a masodik gyerekkel mar tudatosabb volt a probalkozas, 8 honap, 80000 féle pms tunet,mindbe kapaszkodtam. Nem lett gyerek :D semmit nem jelentenek a tunetek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!