Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még okom reménykedni?

Van még okom reménykedni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy beteges meg minden, de egy ideje nem sikerül a baba, és most minden realitást nélkülözve hitegetem magam. Az a helyzet, hogy napok óta azt érzem, hogy meg fog jönni, és mégis... 26 naposak a ciklusaim. A 26.-on mindig leesik a hőm pár tizedet, másnap pedig megjön. Ma vagyok a 26. napon, de nem esett le a hőm. Ezért csillant fel most a remény, hogy hátha... Illetve sokkal korábban elkezdtem érezni a meg fog jönni érzést. Illetve az 5. dpo-n volt egy beesés a hőmérsékletben. Viszont ennyire még soha nem éreztem azt az alhasamban és a derekamban, hogy meg fog jönni, ezért szürreális az egész, és érzem magam elmebajosnak. Tesztet nem akarok csinálni, majd csak holnap ha esetleg nem jön meg. Tudom, lazítsak meg ilyenek, de azon kívül... Megbolondultam? 😂 Vagy mást is szívatott már meg így a saját teste? Nálatok hogy volt? Előre is köszi a normális válaszokat.
2023. nov. 1. 07:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Olyan bonyolult értelmezni, hogy csak kíváncsi vagyok mások tapasztalatára? 😂 Nem gondoltam egy másodpercig sem, hogy ti fogjátok megmondani terhesvagyok-e, úristen.
2023. nov. 1. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

#Tudom, hogy beteges meg minden, de egy ideje nem sikerül a baba, és most minden realitást nélkülözve hitegetem magam."

Pedig ebből eléggé úgy tűnik.

Akkor végülis mi a kérdés célja?

"Megbolondultam?" Igen.

"Vagy mást is szívatott már meg így a teste?" Igen, amennyiben a normális biológiai folyamatokat szívatásnak nevezzük.

"Nálatok hogy volt?" Már leírtam.

Remélem, minden kérdésedre választ adtam.

2023. nov. 1. 12:11
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Nézd kérdező, a kommentelők java tök normális válaszokat adott, te meg hogy reagálsz már? Elment-e az eszed? Ezek szerint igen. Minimálisan azért uralkodj már magadon, ha már egyszer ide kellett ventilálnod a gyakorira és semmi se jó. "Úristen", igen az, nincsenek releváns kérdéseid, ezekre ilyeneket lehet írni, kaptál tapasztalatot is, de csak rárivallsz cserébe azokra, akik az idejüket áldozzák a hisztidre.

Beszélgess akkor az uraddal, anyukáddal, vagy a barátnőkkel, bárkivel, aki fogékony az hormongőzös kirohanásaidra, aztán vitasd meg velük, mit gondolnak erről, ha normális kommunikációra képtelen vagy egy nyilvános fórumon.

Van-e okod reménykedni? Hát persze. Leginkább abban, hogy ne veszítsd el a józan eszed, nopláne majd akkor, ha ténylegesen terhes leszel (vagy kiderül az is vagy már), mert ilyen attitűddel az isten mentsen meg mindenkit a környezetedben az alatt a 9 hónap alatt és utána...

2023. nov. 1. 12:57
 14/18 A kérdező kommentje:

"Természetesen van még okod reménykedni, de nem attól leszel terhes, hogy mások azok voltak. Csomóan meg nem. Tudod, hogy amit írtál, mindkét esetben előfordul. A teszt fogja megmondani, nem mi."

Erre reagáltam, amit. Ez neked normális válasz? Az, hogy élből hülyének néz? Nyíltan leírtam, hogy mit érzek, gondolok, és erre az a válasz valakitől, hogy annyira ostobának néz, hogy tőle várom a terhességi diagnózist. Leírtam azt is, hogy tesztelni sem akarok, amíg nem késik. A valóban normális válaszokat köszi, azokra ment is a zöld kéz, a többire meg nem. Nem is értem, hogy te például utolsó, min akadtál ki, mikor feltehetőleg nem is hozzád beszéltem.

2023. nov. 1. 13:36
 15/18 A kérdező kommentje:
A szüleim meghaltak, urad meg neked van maximum.
2023. nov. 1. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem volt nehéz hülyének nézni. Elárulnád, akkor pontosan milyen választ váltál a kérdésedre?

Kb.3millió ugyanilyen hülye kérdés van a gyakorin. Ha az érdekel, másoknak mi volt, azt azokból is megtudod, tehát az nem lehetett. Akkor mégis mi? Inkább örülnél, hogy van pár hülye, aki még a hárommillió -egyedik hülye kérdésre is válaszolt.

2023. nov. 1. 13:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Az en sztorim: első gyerek egyetlen egyuttletbol azonnal sikerult, lelekben tudtam,hogy sikerult. Valamiert. Pedig valljuk be, rohadt ritka az ,hogy 1 honapban 1x , nem nezve a peteerest, csak jolesoen egy szexbol lesz baba. Es megis.

Aztan a masodik gyerekkel mar tudatosabb volt a probalkozas, 8 honap, 80000 féle pms tunet,mindbe kapaszkodtam. Nem lett gyerek :D semmit nem jelentenek a tunetek.:)

2023. nov. 1. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Teszteltél ma kérdező?
2023. nov. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!