Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még okom reménykedni?

Van még okom reménykedni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy beteges meg minden, de egy ideje nem sikerül a baba, és most minden realitást nélkülözve hitegetem magam. Az a helyzet, hogy napok óta azt érzem, hogy meg fog jönni, és mégis... 26 naposak a ciklusaim. A 26.-on mindig leesik a hőm pár tizedet, másnap pedig megjön. Ma vagyok a 26. napon, de nem esett le a hőm. Ezért csillant fel most a remény, hogy hátha... Illetve sokkal korábban elkezdtem érezni a meg fog jönni érzést. Illetve az 5. dpo-n volt egy beesés a hőmérsékletben. Viszont ennyire még soha nem éreztem azt az alhasamban és a derekamban, hogy meg fog jönni, ezért szürreális az egész, és érzem magam elmebajosnak. Tesztet nem akarok csinálni, majd csak holnap ha esetleg nem jön meg. Tudom, lazítsak meg ilyenek, de azon kívül... Megbolondultam? 😂 Vagy mást is szívatott már meg így a saját teste? Nálatok hogy volt? Előre is köszi a normális válaszokat.
2023. nov. 1. 07:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Pedig csinálni kene egy tesztet. Nekem 13. dpo délután egyertelmű pozitív volt. Ha ezt a terhesség miatt erzed, akkor az a teszt is pozitív lesz mostmár.
2023. nov. 1. 07:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Nekem csak 10-11 napos a luteális fázisom, ezért akarok még várni 1-2 napot :)
2023. nov. 1. 07:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
11. Napon nekem már pozitív volt a teszt, szintén 11, 12 napos l.fázissal.
2023. nov. 1. 08:13
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Hőmérőzésbe nem tudok sajnos segíteni, sose csináltam. Viszont én is csinálnék egy tesztet akár holnap reggel. :) Simán mutatja, ha baba van. Nagyon szorítok!
2023. nov. 1. 08:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha nem jött meg, és védekezés nélkül voltatok együtt, akkor van okod reménykedni, ez ilyen egyszerű.
2023. nov. 1. 08:22
 6/18 A kérdező kommentje:

A holnapot mindenképp megvárom, mert drága a teszt 😂

Látom, nem mindenkinek sikerült értelmeznie a kérdést a leírás tükrében, se' baj, kedves 5-ös. Tudom, hogy készül a gyerek, arra vagyok inkább kíváncsi, hogy volt-e hogy szinte minden jel arra utalt (a 37 fokos bbt-t leszámítva), hogy meg fog jönni, aztán mégsem.

2023. nov. 1. 08:38
 7/18 babyboom567 ***** válasza:
100%
Szülésig volt minden hónapban,mindjárt megjön érzésem.
2023. nov. 1. 08:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
10 dpon nekem + volt a tesztem.
2023. nov. 1. 09:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
10 naposak voltak a luteális fázisaim.Semmi jele nem volt h baba van se annak h megakarna jönni.dpo9en teszteltem mint az azelötti próbálkozós hónapokban.Pozitívat teszteltem 3 hónap után.
2023. nov. 1. 10:38
 10/18 anonim ***** válasza:

#6! Volt. Terhes voltam.(Majd elvetéltem.) Azóta meg majdnem minden hónapban így van és nem vagyok terhes🤷🏼‍♀️

Természetesen van még okod reménykedni, de nem attól leszel terhes, hogy mások azok voltak. Csomóan meg nem. Tudod, hogy amit írtál, mindkét esetben előfordul. A teszt fogja megmondani, hogy nálad mi a helyzet, nem mi.

2023. nov. 1. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!