Terhesség lehet?
Sziasztok! Tudom senki sem jósnő vagy orvos, és hogy minden nő más. Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. Nem kérek kioktatást, tisztában vagyok a testem működésével és a fogantatás menetével.
Menstruációm 2 napja késik. Már a nem várt napján sejtettem hogy nem fog megjönni, mert nem voltak megelőző tünetek. (Előtte már 4 nappal szokott hasmenés jelentkezni, alhasi fájdalom, derék fájás)
Nem várt előtti 1-2 napon a mellbimbóm és udvara megnőtt, besötétedett, kis mirigyek lettek a mellbimbóm körül.
Ezek meg maradtak még most is, kicsi alhasi szurkálást érzek, émelygek és sok savam van.
Érzékeny a mellem.
Tegnap reggel túl reagáltam egy gyerekvállalással kapcsolatos beszélgetésünket párommal ami sírásba torkollott a részemről. (Egyáltalán nem jellemző rám.)
Most viszont úgy érzem semmi nem tud fel bosszantani, madarat lehetne velem fogatni.🤷♀️
Tesztet majd csak később fogok tudni csinálni.
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Lehet, de lehet, hogy nem.
Az mar jo jel, ha kesik, mar csak tesztet kene venni.
Igen, többször is tapasztaltam ilyet. Legalább 6x. Egyszer terhes is voltam.
T E SZ T...
Kedves 6-os. Nem gyerekvállalásos vitánk volt. Hanem egy beszélgetés amit én reagáltam túl, párom reálisan látta. Mindketten szeretnénk gyereket, megnyugodhatsz.
Próbáld meg értelmezni a szöveget.
A tesztet már bármikor elvégezheted. A tünetek alapján lehetsz terhes. Bár nekem is sokszor voltak ezek mégse voltam az. Mennyi ideje próbálkoztok?
Mindenképp tesztelj ma, hogy megnyugodj!
5 hónap nem sok idő. Türelem. Mi 2,5 évig próbálkoztunk. 2 vetélés után kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Most 8 hetes kis pocaklakóm van.
Ha nem szokott késni akkor mindenképp jó jel. Nekem a nemvárt napján erős +-os volt.
Én drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!