Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után mikor lesz...

NemFogodKitalálni kérdése:

Ovuláció után mikor lesz negatív az LH teszt?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból csináltam ma egy ovulációs tesztet. Láthatóan halványabb a tesztcsík mint a kontrollcsík, de látszik. Peteérésem 3 napja volt elvileg. Nem teszteltem, meg semmi, csak figyeltem a testemet, és úgy vettem észre, hogy akkor volt. Ovuláció után 2-3 nappal lehet ennyire “erős” a tesztcsík? Vagy ez alapján meg lehet mondani, hogy kb mikor lehetett valójában a peteérés?

[link]

2023. okt. 26. 12:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ne reggel csináld! LH tesztet délután kell. 5 és 7 között a legoptimálisabb. Ne pisilj és ne igyál előtte legalább 2 órán át.
2023. okt. 26. 23:34
 22/26 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a tippet!

Kíváncsi vagyok már

2023. okt. 26. 23:38
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki, csináltam most reggel egy tesztet :D

Ugyan annyira erős/halvány?, mint amit tegnap délután 13.00 csináltam. Remélem délutánra be fog erősödni :)

2023. okt. 27. 08:18
 24/26 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik, a tegnap esti volt a pozitív :) az után a teszt után 14-15 órával voltunk együtt, 4 nap “kihagyás” után, bízok benne nagyon, hogy sikerült, és nem is csúsztunk le róla :)

Ilyenek lettek a további tesztek

[link]

Igazából azt sem értem, hogy miért csúszott így el az ovum most. 22-23. napra szokott megjönni, és 14.napon volt most az ovum.

2023. okt. 27. 19:14
 25/26 A kérdező kommentje:

Meg amit még nem értek, ebben a ciklusban most ovukor 4.napja görcsölök, most estére kezd egész jó, szinte észrevehetetlen lenni. Ma délben együttlétkor és utána annyira görcsöltem és szúrkált, hogy alig bírtam egyenesen állni, kellett bevennem fájdalomcsillapítót. Most estére szinte már nem is érzem.

Közre játszhat az, hogy az előző ciklus végén volt egy halvány pozitív hcg tesztem, ami kémiai lett végül?

2023. okt. 27. 19:19
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azon túl van a szervezeted, már el is felejtette.
2023. okt. 27. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!