Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után mikor lesz...

NemFogodKitalálni kérdése:

Ovuláció után mikor lesz negatív az LH teszt?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból csináltam ma egy ovulációs tesztet. Láthatóan halványabb a tesztcsík mint a kontrollcsík, de látszik. Peteérésem 3 napja volt elvileg. Nem teszteltem, meg semmi, csak figyeltem a testemet, és úgy vettem észre, hogy akkor volt. Ovuláció után 2-3 nappal lehet ennyire “erős” a tesztcsík? Vagy ez alapján meg lehet mondani, hogy kb mikor lehetett valójában a peteérés?

[link]

2023. okt. 26. 12:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nekem pozitív lett a 13.napon majd a 14.napon negatív. Ezt megerősítette a CB digitàlis lh teszt :) Ajánlom ! Ez a hónapunk sikeres lett, de még nem kiabálom el.

22 napos ciklusnál érdemes elkezdeni a tesztelést menstruáció utolsó napjàtól. Én ehhez egy 130Ft-os David tesztet használtam. Mikor a David teszt pozi lett megerősítettem egy drága digitális tesztel.

Amikor pozi lett utána együtt voltunk még azt azt követő 3 napban. :)

2023. okt. 26. 16:10
 12/26 A kérdező kommentje:

[link]

Valószínűleg most van ovum. Én a most estit (meg a párom is) erősebbnek látom, mintha erősödött volna a tesztcsík

2023. okt. 26. 20:35
 13/26 anonim ***** válasza:
Ez még hivatalosan nem pozi. Az esti erősebb, mint a délutáni. + után 12-36 órával van ovu.
2023. okt. 26. 20:40
 14/26 A kérdező kommentje:
Tehát akkor valóban még csak most lesz ovum?
2023. okt. 26. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:

Ha erősödik, akkor igen. Még csak most lesz. Tippem szerint holnap lesz + a teszt és az után, ahogy már írtam. De ha nem elég érzékeny tesztet használsz, az is lehet, hogy már nem fog erősödni, akkor ez volt +. Csinálj holnap is és kiderül 🤷🏼‍♀️

2023. okt. 26. 20:47
 16/26 A kérdező kommentje:
Megnéztem, 25-ös ez a teszt amit vettem.
2023. okt. 26. 21:01
 17/26 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy nem lesz +. Én 20-ast használok, nekem már az se szokott (van ovum), de fiatalon az még mutatta, 25-ös szerintem már akkor sem mutatta volna, az nem érzékeny. De ezt nem lehet megmondani, majd kiderül, ha csinálsz holnap is. Neked kell kitapasztalni. Ha lesz + jó, ha nem, akkor legközelebb vegyél 20-ast, az biztos jó lesz.

2023. okt. 26. 21:24
 18/26 A kérdező kommentje:
És ha ennél nem lesz erősebb? Holnap már késő az együttlét ugye?
2023. okt. 26. 23:20
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem. Ha ez lesz +, akkor holnap lesz ovu. Ha tutira akarsz menni, akkor, ha tegnap nem volt szex, akkor ma kéne, ha volt, akkor holnap. De ha ma nem megoldható, akkor is szinte biztos, hogy a holnapi jó még. (Mármint időben). Ennyire azért nem kell órára kiszamolni, meg nem is lehet.
2023. okt. 26. 23:26
 20/26 A kérdező kommentje:

Utoljára 3 napja voltunk együtt. Ma nem sikerült, de holnap mindenképp. Aztán bízok benne, hogy összejön.

Reggel azért még csinálok egy újabb tesztet, kíváncsi leszek. Feltöltöm majd azt is ide :)

2023. okt. 26. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!