Ovuláció után mikor lesz negatív az LH teszt?
Kíváncsiságból csináltam ma egy ovulációs tesztet. Láthatóan halványabb a tesztcsík mint a kontrollcsík, de látszik. Peteérésem 3 napja volt elvileg. Nem teszteltem, meg semmi, csak figyeltem a testemet, és úgy vettem észre, hogy akkor volt. Ovuláció után 2-3 nappal lehet ennyire “erős” a tesztcsík? Vagy ez alapján meg lehet mondani, hogy kb mikor lehetett valójában a peteérés?
Nekem pozitív lett a 13.napon majd a 14.napon negatív. Ezt megerősítette a CB digitàlis lh teszt :) Ajánlom ! Ez a hónapunk sikeres lett, de még nem kiabálom el.
22 napos ciklusnál érdemes elkezdeni a tesztelést menstruáció utolsó napjàtól. Én ehhez egy 130Ft-os David tesztet használtam. Mikor a David teszt pozi lett megerősítettem egy drága digitális tesztel.
Amikor pozi lett utána együtt voltunk még azt azt követő 3 napban. :)
Valószínűleg most van ovum. Én a most estit (meg a párom is) erősebbnek látom, mintha erősödött volna a tesztcsík
Ha erősödik, akkor igen. Még csak most lesz. Tippem szerint holnap lesz + a teszt és az után, ahogy már írtam. De ha nem elég érzékeny tesztet használsz, az is lehet, hogy már nem fog erősödni, akkor ez volt +. Csinálj holnap is és kiderül 🤷🏼♀️
Akkor lehet, hogy nem lesz +. Én 20-ast használok, nekem már az se szokott (van ovum), de fiatalon az még mutatta, 25-ös szerintem már akkor sem mutatta volna, az nem érzékeny. De ezt nem lehet megmondani, majd kiderül, ha csinálsz holnap is. Neked kell kitapasztalni. Ha lesz + jó, ha nem, akkor legközelebb vegyél 20-ast, az biztos jó lesz.
Utoljára 3 napja voltunk együtt. Ma nem sikerült, de holnap mindenképp. Aztán bízok benne, hogy összejön.
Reggel azért még csinálok egy újabb tesztet, kíváncsi leszek. Feltöltöm majd azt is ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!