Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan 2 éve nem esek teherbe...

Lassan 2 éve nem esek teherbe akkor lehet hogy mindkettőnknél baj van?

Figyelt kérdés
Én egy 19 éves lány vagyok a párom 29 éves és már 3 éve vagyunk együtt, már az eljegyzés is megtörtént!Nagyon nagyon szeretnénk babát 2 éve de semmi tavaly októberben műtöttek petefészek cysta-ra és azt hittem emiatt nem volt baba de azóta sem jön!Nagyon ki vagyok készülve lelkileg!Hőmérőzőm is és semmi!Nagyon félek hogy soha nem lesz baba!Februárban megyünk kivizsgálásra de már nagyon kiváncsi vagyok!Kérek valakit valami biztató mondjon!Köszönöm
2008. jan. 7. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nem is biztos,hogy veled van a baj.az sem jó,ha anyira akarod a babát,mert leblokkolja a szervezetedet a pszichéd.Szerintem a párod is nézesse meg magát,hátha a spermákkal van a baj.Mindjárt it a február,e´s kiderül,hogy mi okozza a gondot.Esetleg neked nincsen valamilyen kóros folyásod,ami nem engedi a teherbe ese´st??Bara´tnömnél az volt a gond.

Fel a fejjel.

2008. jan. 7. 14:55
 2/3 anonim válasza:
100%
Szia, nálam hasonló volt a helyzet, csak nekem a vakbélgyulladásom miatt volt a területen gyulladás, miután megműtöttek,nemrég kiderült, hogy azon az oldalon összenövés is van. 50-50 %, hogy egy ilyen műtét után azon az oldalon nem lesz baba. De a másikon lehet. Mi immár 2,5 éve próbálkozuk, és talán most sikerült. egy hete nem jött meg és babásak a tünetek, de a teszt még nem mutat semmit. Nagyon ideges vagyok, nagyon szurkolok neked, nektek.
2008. jan. 7. 16:36
 3/3 anonim ***** válasza:
én nyolc éve próbálkozok.túl vagyunk a párommal több orvosi vizsgálaton,az eredmény:"minden rendben".csak nem értettem akkor miért nem sikerül mikor mindent elkövettem.gyógyszerek,hőmérő stb...aztán úgy voltam vele mostmár feladom.elkönyveltem magamnak,hogy sosem lesz babám.és láss csodát:most 6 hetes terhes vagyok!!!ne akard görcsösen.engedd el magad,szeretkezzetek azért mert kívánjátok egymást.és ne feladatból.sikerülni fog!biztos vagyok benne!!!februárban megtudod,hogy nincs semmi baj,és megkönnyebbülsz.na akkor fog jönni a baba!sok sikert!!!
2008. jan. 7. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!