Lehet a terhesség jele?
Figyelt kérdés
Menzeszem előtt kb 1 héttel barna folyásom volt,aztán időre megjött de inkább pecsételő vérzés volt.Mellem tapintásra érzékeny,a hasam alján feszítő érzésem van,sűrűn pisilek,és ma reggeltől szédülök,hirtelen jön majd olyan hirtelen megy is úgy tudnám elmagyarázni hogy az az érzésem van olyankor mintha meglöknének
Ugye mivel véreztem igy nem gondoltam terhességre bár nagyon szeretnénk de a tüneteket nem tudom hova rakni kb mindannap van valami bajom :D
Szerintetek terhesség vagy más ?
2023. okt. 24. 18:43
1/6 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy terhesség lenne de biztosat csak a teszt mutatna.
2/6 anonim válasza:
Kérdezhetsz, de tényleg csak a teszt tudja megmutatni az igazságot.
Én azt mondom terhes vagy, akkor az vagy?
3/6 A kérdező kommentje:
Van tapasztalatod? Jártál már így? Ha nem akkor köszönöm a válaszod de talán jobban tudnának segíteni azok akik jártak már ilyen cipőben
2023. okt. 24. 19:19
4/6 anonim válasza:
Jártam, de én túlbonyolítotottam. Csináltam egy tesztet🤣
5/6 anonim válasza:
Nem tudnak, lehet nekik terhesség volt neked meg nem. Mindenki más, ami tuti az a teszt, az tud neked segíteni.
Mért nem akarsz tesztelni?
6/6 anonim válasza:
Ha megjött rendesen akkor nem valószínű, de biztosat tényleg egy teszt tud neked mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!