Szerintetek ezzel a görbével van esélyem?
Amennyit az előzó hónapból láttatni enged az hajszálra ugyanilyen volt...
szóval 50%...
Előző hónapban nem 15.ciklusnapon volt ovu-d?
szerintem rossz helyre húzta.
Ahogy látom ált. 29-30 napos ciklusaid vannak de az valamiért rövidebb volt azt gondolom hogy az ovu után 7 napig tök jól alakult és aztán leesett a hő talán ezért is lett 26 napos mert megszakadt valami.
Ehhez képest a mostani már igéretesebb egyenletesebb.
Várjuk ki a végét de az hogy karót nyelt a görbe talán biztat egy kicsit.
4-5 nap múlva tesztelhetsz / vagy ha nem jön meg a szokott időben.
Nem akarnám beléd beszélni a babát de nekem ez a mostani görbe egyenletesebbnek tünik talán több ok van a reményre.
De lehet hogy irnak mások is.
+++++
Nagyon köszönöm a választ! A ciklusaim általában 26-27 naposak. Bizakodok persze de félek is, hogy megint megjön :)
Elég régóta próbálkozunk, első baba lenne.
Még tesztet sem vettem, mert akkor tuti ellőném, inkább várok hétvégéig.
Az elég rég óta próbálkozás nem tudom mennyi de ha már jó fél éve akkor érdemes elmenni egy dokihoz hogy a 27 napos ciklusok nem-e jelentenek gondot.
a lefutásuk szép azzal nincs gond talán a luteális fázisod túl rövid ...
kérj egy időpontot azzal nem veszithetsz semmit.
Jövő héten tesztelj azért...
Sok sikert Nektek!!!!
Voltam már orvosnál, minden rendben volt. Párommal sincsen semmi gond mégsem jön a baba :(
Reménykedem :)
A remény hal meg utoljára...
Akkor rendben.
esetleg próbáljátok elengedni magatokat egy romantikus hétvége v. csak annyi hogy egyik hónapban ne mérj hőt és hipp hopp összejön.
Úgy legyen+++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!