1/8 anonim válasza:
Igen van, de még várnod kell egy kicsit.
2/8 anonim válasza:
Még várnod kell. Egyelőre nem nagyon van emelkedés. Valószínű volt ovud, de nagyon alacsony a hőd, mármint magadhoz képest. Néhány nap múlva kiderül....
3/8 anonim válasza:
Szerintem jó esélyed van a babára.
4/8 anonim válasza:
És ezt mire alapozod kedves utolsó? CSak én is most tanulom.
5/8 anonim válasza:
Arra alapozom,hogy leesett a hője peteéréskor,majd utánna szépen felment,tehát az esély megvan,márcsak azért is,mert látszik a 18-as karikákból,hogy nem tétlenkedtek a hónapban :) Lehet most durva leszek,de az aki babát akar,szexeljen,mint ahogy ők is.Behalok,mikor azon síránkoznak,hogy nem jön a baba...hát,havi 3 szex után nagyon nagy szerencse kell,hogy jöjjön.De kérdező hője is leeshet és megjöhet neki,viszont az esélyt megadta,és a ciklus hőja is normális.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez a clostival sikerült. Eddig csúnya görbém volt.
Elöző havi görbém. Ehhez képest azért szebb a mostani,ugye?
2010. aug. 28. 17:46
7/8 anonim válasza:
Sokkal szebb,az előző nagyon nem volt jó.Megkérdezhetem,hogy milyen probléma miatt kaptál clostit?
8/8 A kérdező kommentje:
Alacsony volt a progeszteron szintem. Kicsit magasabb a tesztoszteronom.
2010. aug. 28. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!