Van esélyem ezzel a görbével babára, szerintetek mi volt ez a tegnapi hőleesés?
Szia!
Jó lenne tudni, hogy mikor volt a pé-sed! 26-án esetleg?Mert akkor szerintem a tegnapi hőleesés lehetett a beágyazódástól is. Olvastam már erről, hogy olyankor leeshet egy napra a hő.
Szóval szeritem nem rossz a görbéd, mert elindult felfelé, csak maradjon is ott. Kár, hogy a menses alatt nem mérted, mert akkor jobban lehetne látni belőle valamit.
Bízom benne, hogy ettől volt ez tegnap! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön! Vasárnap vagy hétfőn én tesztelnék azért egyet! Sok szerencsét!
14-15. ciklusnapodon lehetett a tüszőrepedés. Leghamarabb egy hét múlva érdemes tesztelni. A görbés teljesen normális, de babára következttni belőle még botorság lenne, ugyanis nem lehet. Még túl korai.
A beágyazódás a közhiedelemmel ellentétben NEM lászik a hőgörbén. Az ovu után kb egy héttel az ösztrogén hormon szintje 1-2 napra mgemelkedik, ez átmeneti tojásfehérje-szerű folyást és hőleesést eredményez. Ez a jelendég nem mindenkinél van így, ellenben akkor is előfordulhat, ha szó sincs babáról, mert a beágyazódással NINCS öszefüggésben. Ebből babára sajnos nem lehet következtetni. (Forrás: babatervezők honlapja, amit egy kétgyermekes genetikus orvosnő hozott létre.) [link]
Első válaszoló vagyok:
A 2.-nak igaza lehet, de azon a honlapon is látszik, hogy az összehasonlításnál, akiknek leesett a hőjük, 56%-uk terhes volt, tehát egy icipicit nagyobb az esélye. Persze, ezt nem lehet készpénznek venni, csak ilyenkor az ember képes mindenbe beleképzelni azt, amit szeretne látni, hallani...
Azért én reménykednék a helyedben, hátha tényleg amiatt volt. De ne éld bele túlságosan magad, mert ha mégsem, az nagyon rosszul fog esni.
Szorítok! Írd meg, hogy mi lett!
1.válaszoló:
Igen, ilyenekről lehet olvasni, hogy orgazmus kiválthat "extra" peteérést. Reméljük, az volt! És tényleg sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!