Akik sokáig, pl. évekig próbálkoztak a babával, volt olyan időszak amikor szüneteltettétek a próbálkozást?
Figyelt kérdés
Milyen okok fordulhatnak elő, ami miatt átmenetileg leálltok a babaprojekttel, annak ellenére, hogy már nagyon várjátok?2023. okt. 21. 12:49
1/5 anonim válasza:
Szia! Igen, hat év alatt kétszer is. Több vetélés volt, nehéz volt feldolgozni a veszteséget. Másra helyeztük akkor a fókuszt, utaztunk, új otthont vásároltunk, egy időszakban az alkohol felé is fordultam. No nem azért írom, mert büszke vagyok rá. Nehéz volt lelkileg, nehéz volt mások boldogságát látni, hogy nekünk nem akar megadatni.
2/5 anonim válasza:
Igazából mondjuk úgy,hogy agyban nem gondoltunk erre és más dolgokba kezdtünk bele,stb. egy ideig,se vitaminok,se ovuteszt,se orvos. De a védekezést elkezdeni azért tartottuk baromságnak,mert ha így se úgy se nem jön össze,minek védekezni? Kb mintha nem lenne méhem,de azért védekeznénk. Én ezt sose értettem.
3/5 anonim válasza:
4 évig próbálkoztunk mire összejött. Ezalatt sosem védekeztünk.
4/5 anonim válasza:
2,5 év alatt jött össze, egyetlen ciklus volt amikor védekeztünk, az a ciklus amiben műtöttek. Következő ciklusban már folytattuk is a próbálkozást.
Ok amit el tudok képzelni a próbálkozás abbahagyására (magyarul arra, hogy valaki vedekezzen miközben babát szeretne):
- Munkahelyváltásnál próbaidő előtti egy hónap és a próbaidő alatt
- Medence közeli röntgen ciklusában
- Hosszú távon magzatkárosító hatású gyógyszer szedése alatt
- Sorozatos vetélések után ha megtalálják az okot az ok elhárításáig
5/5 anonim válasza:
Igen. Mikor elváltam az első férjemtől és elkezdtünk a második férjemmel próbálkozni a babával, kozben volt fél év leállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!