Lehetséges, hogy csak rosszul jött ki az időszak, vagy sikerülnie kellett volna?
Nem, nem jelent gondot nyugi.
Nekunk ugy jott ossze a baba, hogy nagyjabol belottem az ovum napjat, es elotte 2 napig ill utana ket napig egyutt voltunk minden este, tehat 5 napon keresztul 😂😂😂 a vegere marhara belefaradtunk, de elsore osszejott a baba :)
A gyógyszer akár össze is zavarhatott bármit is. Én 8hónapig szedtem, utána olyan hormonzavarom lett, 1év volt helyrehozni.
(Hozzáteszem minden honapban napra pontosan megjött, jele nem volt a dolognak).
Illetve ha a legalkalmasabb oillanatban vagytok együtt is a szakirodalmak szerint csak 25% vagy mennyi a teherbeesés esélye.
Mi mikor a doki szerint helyrejöttek a hormondjaim, újra belevagtunk. 2naponta szexeltünk, vagy 3 (amúgyis ennyi az atlag, nem a baba miatt) nem nézegettem mikor van ovum, meg stb. A 3.hónapban jött össze.
Most vagyok a 20.héten
Egyáltalán nem jelenti azt, hogy 11-én volt ovuláció.
Nekem pl 3 nappal később volt a 14 naphoz képest, és ezt onnan tudom, hogy 4 hónap után elkezdtem ovu tesztelni.
Mert mi is ráálltunk a 14. Napra, de kiderült, hogy a 17,18.ra kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!