A menstruációs időszak hatással lehet a terhességi teszt eredményére?
Figyelt kérdés
(nem tudom jó kategória e..nem tudtam, hova írjam)
A barátom szeretne velem terhességi tesztet csináltatni, viszont pont a mensis időszakomba vagyok és folyásom már van (enyhe görcsök mellett), mennyire van befolyással ez a végeredményre? Ilyenkor érdemes tesztet csinálni?
2022. nov. 5. 19:05
1/5 anonim válasza:
1. Miért akar a barátod tesztet csináltatni veled?
2. Hogy befolyásolná ugyan? Hcg hormon a teszt által kimutatható mennyiségben csak terhesség esetén van a vizeletben.
2/5 anonim válasza:
Nem befolyásolja, a teszt a HCG jelenlétét méri a vizeletben.
Viszont, ha jól értem, meg fog jönni a menzeszed. akkor viszont nem vagy terhes.
Akkor kell tesztet csinálni, ha nem jön meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok vele, hogy akkor kellene, ha nem jön meg... Viszont már késik (≈4 napja), és egy napja csak a tüneteit észlelem, hogy megjönne. Ő meg eléggé aggódos típus és ezért inkább belementem.. de köszönöm a válaszokat<3 megtudtam, amit szerettem volna :**
2022. nov. 5. 19:20
4/5 anonim válasza:
Naná hogy érdemes tesztet csinálni így hogy késik már 4 napja.Egyértelmű eredmény lesz és ma este is tesztelhetsz mert ennyi késés után bármikor pozitív lehet ha terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!