Meddig termel a szervezetünk HCG-t? Meddig mutatható ki teszttel?
Figyelt kérdés
Megvolt legutóbb is a menzeszem (okt. 1-jén jött meg és rendesen), de azóta olyan furán érzem magam. Nincs semmilyen tünetem (mellfeszülés, hányinger, émelygés) csak a hasam alján érzek szurkálásokat meg a hasam tetején (a mellem alatt) olyan fura.
Mitől lehet?
2010. okt. 18. 21:30
1/2 anonim 

válasza:

Orvosom 2 extrem esetrol (mindkett holgy az o paciense volt termeszetesen) szamolt be nekem: a) a holgynek egesz terhessege alatt SOHA egyetlen egy terhestesztje sem lett pozitiv, pedig az volt..... es b) vegig a terhessege mindharom trimeszterjeben es meg szules utan par hetig volt a vereben HCG. Ezek extrem esetek, de altalaban csak az elso trimeszterben, esetleg a 4. honapig, nagyon max. az 5. honapig, de orvost kerdezz, ok tudjak megvalaszolni ezt.
2/2 A kérdező kommentje:
tehát akkor 6 hét eltelte után még van annyi, hogy egy teszt kimutassa, ha jól értem. Tudom, hogy megjött és elvileg nem lehetek terhes, csak nagyon furcsán érzem magam. Jövőhéten kell megjönnie, ha nem jön meg vagy más lesz, akkor csinálok tesztet. Azért kérdeztem, hogy megtudjam érdemes-e akkor (8 hét elteltével) tesztet csinálni.
Köszönöm a választ.
2010. okt. 19. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!