Látjátok rajta amit én vagy csak be képzelem ?
Nem rég mult el a mensim de nem is ugy jött meg ahogy szokott
Első nap csak halvány rózsaszin folyasom volt masnapra volt erosebb a mensim utana egyre jobban mult el.
csinaltam tesztet kedden az ilyen lett olyan mint ha lenne rajta valami
De ami utana csinaltam teszteket azon semmit se látni
Hányingerem van meg a mellem fáj
Ezen nincs semmi azon kívül, ami azt jelenti NEGATÍV.
Az első ékezetes kötekedő meg le van maradva 10 évvel, nem csak az anyukájuk pincéjében gyakoriznak az emberek "a gépen" két játék között, hanem pl. a telefonon is, ami meg hol auto-correctozza az ékezetet, hol nem, hol ajánlja a helyes verziót, hol nem és a fika kis virtuális billentyűzeten marha idegesítő állandóan nyomkodni, hogy ajánlja már fel az ékezetes betűket is, így aztán mikor félig ékezetes egy írás és félig nem, akkor azt látod, hogy az illető begépelte végig, amit akart, a telefonja még félig volt tekintettel a magyar nyelvre. Az enyém azt is csinálja rendszeresen, hogy leválasztja az igekötőt az igéről. Egy idő után elkezdett nem érdekelni. Ha meg kikapcsolom, hogy belepiszkáljon, akkor még keservesebb írni, mert ha véletlen félre írok valamit, amit megbízhatóan felismert volna és automatán javítja, akkor meg törölgethetem és javítgathatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!