Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7..dpo nap barnázás?

7..dpo nap barnázás?

Figyelt kérdés

Rosszat jelent ugye?

Pedig megjönnie illetve nem várt 22.-én lenne!!

2023. okt. 15. 14:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De ha 4. lesz,akkor tudod,hogy még nagyon korai volt. Nem néztem az ovum,27 napra szokott átlagba megjönni,23-on barnás maszatolásom volt ebbe a hónapba görccsel majd elmúlt,azt hittem megjön,de nem. 28. Napon csináltam tesztet,mert furán éreztem magam,ami pozitív lett. Most már jó pár napja késik,ma csináltam még egy expectet,mert az gyengébb erősségű és szép lett. Kérdező, várj még amíg meg kell jönnie addig,bármi lehet. Szorítok!
2023. okt. 15. 18:01
 12/22 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi tudom ,de annyira rá vagyok feszülve !!

Viszont nekem barnázás mensi elő szokott lenni pár nappal,ami 22.re nem

Várnám de egyre jobbam úgy érzem meg fog jönni!!😢😢😭😭😭

Ha most meg is jön egy héttel előbb jön meg !!

Nem tudom mi lehet ez

2023. okt. 15. 18:17
 13/22 A kérdező kommentje:

Na szóval amit már előbb leírtam,nekem minden hónapban 3 nappal jön meg előbb vagyis előző hónapban 22.-én jött meg ,akkor 19.-e de már most barnázom!

Vagyis tuti nem jött össze a baba!!

😭😭😩

2023. okt. 15. 18:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Tegnap le lett írva hogy 13 napos a luteális fázisod. Az állandó. Ha most megjön, nem 8.án volt ovud. Ha akkor volt, 21.én jön meg.
2023. okt. 15. 18:44
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem érted hogy nem értem az egészet fingom sincs mikor mi van mi a dpo nekem ilyenekkel nem kellett foglalkoznom !!

Meg nem is érdekelt!

Majd meglátjuk lehet ahogy itt sokan irták van beágyazódási barnázás vérzés lehet ez is az fene tudja!!

2-3 nap és kiderül!!

De borzalmas ez a várakozás!!!

2023. okt. 15. 18:56
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező,nem bántásból,de így,hogy a többedik gyermek durva ez a rágörcsölés. A lányom 2,5 év után jött össze,de ezt soha nem csináltam. Még ha az első lenne megérteném. Most a másodikkal lett pozitív,de most sem,úgy voltam/vagyok bármi lesz az életben,egyet már megadott a sors. Most amikor barnáztam szimpla hormongondra gondoltam például. Kicsit nyugodj meg és várj..19.-e hol van még? Majd akkor tesztelsz,ha nem jön meg. 11# voltam.
2023. okt. 15. 19:04
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszi igyekszem!!

Az a helyzet most már 100%hogy meg fog jönni mert most voltam a wc-n és most már picit pirosabb volt a wc papíron!!

Ez van

Akkor sem értem már megint jóval előbb jön meg!!

Nem értem már ezt az egézset!😤🫥

2023. okt. 15. 19:12
 18/22 A kérdező kommentje:
Én olyat is hallodtam nem is egyet hogy gyengén megjön és mégis terhes volt az illető!!!
2023. okt. 15. 19:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Nincs valami hormonprobléma? Hány napra jönne meg,ha most jönne?
2023. okt. 15. 19:24
 20/22 A kérdező kommentje:

24 napra!!

De mondom innentől kezdve még 3 nap mire megjön ,én úgy szoktam mondani mutogatja magát!!

De össze vissza a ciklusom kb mondhatnám 27-30 nap

2023. okt. 15. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!