Ovulacios verzest követő 9. napon barnazas? Nem korai a menstruacio?
Hány napos a ciklusod?
Nekem dpo 9 én normális volt a barnázás mert a luteálisom 9 napos volt 10.nap mar megis jött.Hány naposak a luteális szakaszaid?
Sziasztok. Irok helyzet jelentest. Legalabbis azert mert nagyon sok kerdest olvasok es erdekelne a vegkifejlet is de eltunnek a kerdest feltevok.
Tegnap amikor kiirtam ezt a kerdest utana elmentem ejszakara dolgozni. De azota nem tapasztaltam semmit se. Volt hogy vizes de volt hogy feher folyas volt.
Ennek fejebe nagyon rosszul ereztem magam rettenetesen fajt a labam a combom a derekam mindenem. Majd reggel mikor bicajoztam a hasam is nagyon gorcsolt mint mikor tenylegesen menstrualok az elso napomon.
Reggelre ismet erosodott a mellfajdalmam de igy alvas utanra teljesen elmult. A hom meg mindig fent van. Viszont ismet barnazok.
Varom a vegkifejletet mert eddig minden honapom ugy volt hogy leesett a hom majd elkezdett mulni a mellfajdalmam kozbe meg mar pecseteltem.
Meglepodnek ha ebbol barmi mas is lenne mint menstruacio de azert remenykedek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!