Ezzel tényleg 6 nappal a nevárt előtt lehet,és valós eredményt mutat? Mert valahogy nem bízom a tesztekben!
Figyelt kérdés
Lisvane teszt,rózsszín doboza van2023. okt. 14. 17:45
21/25 anonim válasza:
Kérdező csak felkell arra is készülni hogy egy pozitív teszt dpo10en nem jelent fix dolgot.Ha nem jön meg akkor bele élheted magad de elötte nem érdemes.Látszik meg a másik kommentelő is látja hogy rávagy görcsölve erre az egészre ezért is irta hogy ne érjen csalódás.Mindössze ennyi. 16os vagyok nem a 18as.
22/25 anonim válasza:
Miért ne írhatná le, amit tapasztalt? Semmi bántó nem volt benne. Amúgy meg igaza van, 1. mindenre is fel kell készülni az első trimeszterben, 2. nem biztos, hogy mindenkinél látszik 10. dpo-n, ha sikerült a baba. Drukkolok, hogy neked hamar összejöjjön!🤞🏼
23/25 A kérdező kommentje:
Ok
2023. okt. 14. 21:30
24/25 anonim válasza:
Eleve jó ha megírja x meg y a tapasztalatait mert mint itt kiderült azt se tudtad hanyadik dpo-n vagy 8at irtál közben meg a 6.on vagy amikor még besem ágyazódott a megtermékenyitett petesejt.Teszteltél volna világba és elkeseredtél volna ha negativ dpo 6on.
25/25 A kérdező kommentje:
De tudom ,8.-án volt a peteérésem és azt mondtám itt hogy onnantól van ez a dpo számolás vagyis akkor igen a 6.dpo napon vagyok!!
2023. okt. 14. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!