5 nappal a nem várt előtt pozitív teszt?
Figyelt kérdés
Átlagban 29-31 naposak a ciklusaim, a luteális fázisom 16-17 napos szokott lenni. Ebben a ciklusban szept.25-én és 26-án volt pozitív az ovu teszt (CB), együtt is tudtunk lenni a férjemmel. Lassan egy éve próbálkozunk, így türelmetlen is voltam, de éreztem is hogy van valami, így vasárnap (12.dpo) teszteltem 10es teszttel, ami halvány de jól látható pozi lett, majd másnap már a 25ös teszt is délután nagyon erős pozitív lett. Először nagyon örültem ennek, de több olyat olvasok itt, hogy akinek korán pozitív, az méhen kívüli volt. Másrészről viszont 12-13.dpon már a legtöbben erős pozit tesztelnek, csak nekem ugye a hosszú luteális miatt ezek a tesztek még napokkal a nem várt előtt vannak.2023. okt. 11. 09:42
1/6 anonim válasza:
Igazából nem a nemvárt napja számít, hanem az ovu, csak mivel a nők nagy része inkább azt tudja, mikor jön a menzesze (vagy azt sem), mint azt, mikor van az ovulációja, azt szokták mondani, a nem várt napjáig várjanak. 12 dpo-n egy érzékeny teszt simán lehet pozitív, tök normális, nekem is az volt (nekem is hosszabb a luteálison pontos 28 napos ciklussal).
És egy jó tanács: a saját lelkibékéd érdekében ne olvasgass horrorsztorikat.
2/6 anonim válasza:
Ez hülyeség. Nem jelent méhen kivülit
A 12.dpon már lehet erős pozi a teszted. Nyugodj meg pont most nincs min aggódnod.
Kémiainál nem szokott erős lenni és a méhen kivülinél is az a jellemző hogy lassan emelkedik a hcg igy lassan is erősödik a csík
3/6 anonim válasza:
Nekem minden terhességemnél 9 dpon + volt a tesztem, volt minden, missed, beteg baba egészséges gyerekek de méhenkívüli soha
4/6 anonim válasza:
Akár ikerterhesség miatt is lehet erősebb a teszt. Ne idegesítsd magad, ha véletlen mégis gáz lenne, annak lesz más jele is.
5/6 anonim válasza:
4 nappal a nemvárt előtt lett pozitív a tesztem, most 15 hetes vagyok már, mondjuk a 12 hetes genetikán pont 4 nappal mérték nagyobbnak, mint mensi szerint lennie kellett volna 😀
6/6 anonim válasza:
Ezért nem kell a gyakorin világba olvasni mert irnak mindenfélét, kémiai meg nem marad meg mert halvány a csík meg méhenkivüli és még egyéb baromságokat.Gratulálok ezt tudd be egy pozitív tesztnek egy kis lélek beágyazódott és szép egészséges babád fog születni🤰🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!