Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lehet negatív a teszt?

NemFogodKitalálni kérdése:

Miért lehet negatív a teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ciklusaim elég rövidek (22 naposak általában, de volt már 21 is). Peteérés előtt 1 nappal voltunk együtt, aztán 2 nap múlva ismét. Azóta eltelt (ma van a) 13.nap, de a teszt most reggel negatív volt. 1 napja késik a mensim, és az a tipikus “mindjárt megjön” érzésem van (nem az első terhességem lenne), de az sem mindig, van, amikor semmit nem érzek, úgymond ilyen “hullámokban” jön ez az érzés. Van olyan 1-2 óra amikor semmit nem érzek. A méhnyakat/méhszájat szoktam magamnak vizsgálgatni, mensi előtt mindig lent van és puha, és mintha kicsit ki lenne nyílva. Most fent van, kemény és teljesen zárt. A mostani ciklusom korábbi napjain is nézegettem szinte minden nap, de úgy kb az elmúlt 4-5 napban “ment” fel és lett kemény.

Várjak még a teszttel? Vagy vegyek másik fajtát?

2023. okt. 13. 06:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Istenem....
2023. okt. 13. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán késik, előfordul sok nőnél.Nem hiszem hogy terhes lennél.
2023. okt. 13. 19:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam egy 10-es tesztet. Nagyon halvány, de ott van a második csík. Viszont amíg ültem a wc-n, megjött, és nagyon görcsölök… nem szoktam ennyire 😕
2023. okt. 14. 06:46
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Juj :( Na most vagy kémiaid van és távozott ami beágyazódott vagy hibás a teszt. Vagy valóban van még ott valami csak progihiányod van.Én mindenképp felkeresnék egy orvost még ma ha nem más akkor ügyelet, de legkésőbb hétfőn.
2023. okt. 14. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Te jó isten ,ne vizsgálgasd magad,menj el orvoshoz!

Ez nem is normális!!🫣😮😮

2023. okt. 14. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!