Miért lehet negatív a teszt?
Sziasztok!
Ciklusaim elég rövidek (22 naposak általában, de volt már 21 is). Peteérés előtt 1 nappal voltunk együtt, aztán 2 nap múlva ismét. Azóta eltelt (ma van a) 13.nap, de a teszt most reggel negatív volt. 1 napja késik a mensim, és az a tipikus “mindjárt megjön” érzésem van (nem az első terhességem lenne), de az sem mindig, van, amikor semmit nem érzek, úgymond ilyen “hullámokban” jön ez az érzés. Van olyan 1-2 óra amikor semmit nem érzek. A méhnyakat/méhszájat szoktam magamnak vizsgálgatni, mensi előtt mindig lent van és puha, és mintha kicsit ki lenne nyílva. Most fent van, kemény és teljesen zárt. A mostani ciklusom korábbi napjain is nézegettem szinte minden nap, de úgy kb az elmúlt 4-5 napban “ment” fel és lett kemény.
Várjak még a teszttel? Vagy vegyek másik fajtát?
3#: szerinted kapálás után megyek könyékig nyúlkálni magamba? :D értelem szerűen este fürdés közben, mosakodás után.
2#: most pl a 12.napon volt. Tudom hogy kevés a 21-22 napos ciklus, de ez azóta van, mióta 1 éve abbahagytam a fogamzásgátlót. 3-4 napos vérzés, rá kb 1 hétre van peteérésem.
A méhszáj ,nyk semmit nem jelent. Terhesség alatt is volt fent és lent....
Ha 10es tesztet csináltál ennyi idő elteltével biztos hogy nem vagy terhes.
Ez egy ilyen ciklus lesz
De amúgy miért jó az ha fogdosod a mehszajadat?
Csak úgy mellékesen megkérdezem.
A teszted pedig azért negatív mert nem jött össze a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!