Lehet a terhesség jele?
Figyelt kérdés
Gyereket szeretnénk,és most menzesz előtt egy héttel vagyok,reggeltől világos barna folyásom van,eddig egyszer vettem észre pirosabbat.
Jobb oldalon a hasam alján picit szúr,azon kívül más tünetet nem észleltem annyi hogy a megszokottnál többször kell pisilnem
Arra gondoltam hogy lehet akár a beágyazódás tünete is(?)
Nekem előtte egy héttel nem szokott hamarabb megjonni és tüneteim sincsenek menzesz előtt ezért furcsálom most ezt a jelenséget
Valaki tapasztalt már ilyet?
2023. okt. 10. 12:56
1/2 anonim válasza:
Nem lehet terhesség jele, hiszen ennyi idő alatt be se ágyazódhat a petesejt. Illetve ha a tüneteidet a terhesség okozná már pozitív lenne a teszt is.
2/2 anonim válasza:
Általában egy terhes nő azért szalad a wcre állandóan mert a baba nyomja a hugyhólyagot.Nálad még be sem ágyazódott..Amikor tüneteket szurkálást éreztem abba hónapban mégsem lettem terhes.Amikor teherbe estem az ég egy adta világon nem éreztem semmit a luteális szakaszban. A beágyazódási " vérzés" az egyszeri pár csepp vért takar a wc papiron..Nem barnázgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!