Lehet egy hét eltéréssel 2 peteérésem?
Kb. 1 hete volt peteérésem, és ma megint úgy érzem, mintha az lenne (fáj a hasam, meg szurkál). És ha így van, és csak az egyik termékenyül meg, a másik meg nem, akkor az hogy van??? (bocsi, azt hiszem kimaradt a biosz óra ezen része...
Biztos ami biztos, ma is "belőttünk" egyet! :D
Honnan tudod, hogy volt peteérésed? Ezt csak a tünetekből nem lehet kikövetkeztetni! Vezetsz hőgörbét? Az alapján már igen, vagy esetleg ovuteszttel meg lehet állapítani hogy tényleg volt-e.
Én vezetek hőgörbét. Voltak peteérésre való tüneteim, minden ami kell, és mégsem volt meg! A ciklusom elején is voltak tünetek és most is vannak, de még nem volt meg. Viszont talán pár nap múlva már okosabb leszek...úgyis a végén derül ki.
Nagyon ritkán van egy ciklus alatt 2 peteérés, főleg ilyen eltéréssel. Elmondom az én tapsztalatom. Miután abbahagytam a fogamzásgátlót, nekem i mindig szurkált az oldalam félidőben. Aztán a 2. hónapban úgy ahogy most nálad is, 1 héttel a pé után megint szurkált. Én is néztem nagyokat, hogy ez most mi. Aztán nem jött meg, 3 nap késéskor csináltam tesztet, de akkor már amúgy is biztos votam abban, hogy terhes vagyok,mert sok fura érzésem volt.
Úgyhogy nálam ez a 2. szirkálás valószínű a beágyazódás volt.
Honnan tudtad biztosra már akkor, hogy terhes vagy?
Ez a verzió jobban tetszik, mint egy ciszta. :)
Rám egyébként gyengeség érzet, meg néha hányinger jön, szédülni meg sokat szédülök, uh az nem mérvadó.
De gratula nektek, mire várod a bébit?
Késés után 3 nappal. De azért nem biztos, hogy nálad is amiatt szúr most, de több esélyt látok arra, mint 2. peteérésre. De majd kiderül. Írd meg mindenképpen, ha már tudsz valamit!
Már megszületett, lassan 7 hónapos nagylegény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!