Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nehezíti a teherbe esést ha...

Nehezíti a teherbe esést ha napi egy energia italt megiszom?

Figyelt kérdés

Kávét nem szeretem, én energia italt iszom, hogy felébredjek...

Ez árthat teherbeesés szempontjából? Természetesen ha teherbe esnék már nem innám...

2010. okt. 18. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Oh, ugyan! Dehogy is! Az kene meg, ha ennyitol nehezebben esne teherbe az ember lanya. :) Hanyan isznak mint a godeny, meg cigiznek, drogoznak es teherbe esnek, meg sok problema, stresszes eletmod mellett is. Hidd el, az energiaitalnak semmi koze hozza. :) De ha nem hiszed el, akkor szimplan kerdezd meg a nogyogyaszodat, majd o megmondja az igazat. :) Itt sok a laikus, sok baromsagot olvastam mar itt ezen az oldalon sajnos. :(
2010. okt. 18. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2010. okt. 18. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Áh,dehogy,nyugodtan idd,bár nem egészséges,de meddő nem leszel tőle,az tuti.Hú,de innék én is,csak nem lehet.

9 hetes kismama

2010. okt. 18. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
nem! de beleidnek annyi ha tartósan iszod.
2010. okt. 18. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehogy árt! A teherbeesést nem befolyásolja. Nem egészséges ugyan, de ha belegondolunk nincs benne semmi extra, vitamin, és koffein. A taurin meg csak a felszívodást segíti elő, a csecsemőtápszerekben is van.
2010. okt. 18. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. okt. 19. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!