Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha az ovum a ciklus a 21....

Ha az ovum a ciklus a 21. Napja körül lehetett és a 30. Napon vagyok érdemes Predictorral tesztelni, vagy melyiket javasolnàtok?

Figyelt kérdés

Általában 30-32 naposak a ciklusaim, de most UH-n láttuk hogy a 19. napon még szabályos volt a tüsző, és a 21-en erős nyilallást éreztem a baloldalon.

Nem akarom àlomba ringatni magam, várnom kellene még, ugye?

2023. okt. 5. 10:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Amúgy az érzett ovu napján együtt voltunk, meg 2 nappal előtte és utána is, többször is, mert volt hozzá kedvünk. Tudom ez pont elveszi a sok spermium esélyét, de hátha... csak ilyenkor még nem lehet érezni semmi furát, azontúl hogy picit rástresszelek erre az egészre, bárcsak el lehetne ezt engedni
2023. okt. 5. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Elvileg akkor a 8-9.dpon vagy kb. Predictorral már tesztelhetsz. Vagy facelle is nagyon jó. Én most Viola tesztet vettem, nagyon dicsérték, gondoltam, hátha szerencsét hoz. Holnap leszek a 10.dpon, holnap tesztelek.
2023. okt. 5. 11:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Ha holnap se jön meg, akkor én is, gyanúsan szúrkál a hasam, ami nem túl jó jel... de kívánom a legjobbakat, remélem Neked pozitív lesz! ^^
2023. okt. 5. 11:08
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Nekem hónapok óta most először nem szurkál, és semmi "tünet". Nem tudom mire vélni :D Én is drukkolok Neked, majd írj!
2023. okt. 5. 11:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi! Találtam még egy doboz mártogatós x-epilt otthon (férjem kicsit sokat hozott anno), gondolom ez 14. DPO-n jó csak.

Na mindegy, veszek korai tesztet!

2023. okt. 5. 12:03
 6/11 anonim ***** válasza:

X epil 11 dpon időn túl dereng, predi a régi 9-10 dpon már mutathatja, facel 1 nappal később.

Valahogy én mindig dél után teszteltem, és így is volt 8 dpon halványka tesztem, nem ittam pisiltem 2 órát az elég volt, másnap reggeli ugyan olyan lett mint ezek a délutáni tesztek.

2023. okt. 5. 13:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Szuper, én még annyira korainak érzem, volt már kémiaim, talán jobb megvárni a biztos késést, ami 33-35. Nap.

De holnap reggel ha nyugi lesz otthon, tesztelek egyet. :)

2023. okt. 5. 13:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Ma sajnos erre nem lesz lehetőségem, bolondok háza van kb. XD
2023. okt. 5. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem tesztelnék még…és tudom baromi nehéz kivárni. :( Én várnék a nem várt napjáig. Màr csak pár nap, szerintem vàrd ki :)
2023. okt. 5. 21:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Én sem merek, egyre többet görcsöl a pocim, szerintem holnap-holnaputan megjön, de vasárnapra tuti.
2023. okt. 5. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!