Ha az ovum a ciklus a 21. Napja körül lehetett és a 30. Napon vagyok érdemes Predictorral tesztelni, vagy melyiket javasolnàtok?
Általában 30-32 naposak a ciklusaim, de most UH-n láttuk hogy a 19. napon még szabályos volt a tüsző, és a 21-en erős nyilallást éreztem a baloldalon.
Nem akarom àlomba ringatni magam, várnom kellene még, ugye?
Köszi! Találtam még egy doboz mártogatós x-epilt otthon (férjem kicsit sokat hozott anno), gondolom ez 14. DPO-n jó csak.
Na mindegy, veszek korai tesztet!
X epil 11 dpon időn túl dereng, predi a régi 9-10 dpon már mutathatja, facel 1 nappal később.
Valahogy én mindig dél után teszteltem, és így is volt 8 dpon halványka tesztem, nem ittam pisiltem 2 órát az elég volt, másnap reggeli ugyan olyan lett mint ezek a délutáni tesztek.
Szuper, én még annyira korainak érzem, volt már kémiaim, talán jobb megvárni a biztos késést, ami 33-35. Nap.
De holnap reggel ha nyugi lesz otthon, tesztelek egyet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!