Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen az un. kemiai terhesseg?

Milyen az un. kemiai terhesseg?

Figyelt kérdés

Biztosan eltalaltuk az ovut, de nem sikerult teherbe esnem. Idore megjott, viszont kicsit mas volt, mint a normal menzesz: elotte napokig pecseteltem es gorcsoltem, a verzes maga pedig olyan volt, mint szules utan a lochia: sotet voros-bordo, nyulos :/ de max 2 napig tartott.

Tesztet nem csinaltam, mert ha megjott akkor inkabb szeretnem azt hinni, hogy nem is kezdodott el semmi.

Akinek volt kemiai terhessege, konkretan mit tapasztalt? Ha nem tesztelsz pl, mibol tudod, hogy errol van-e szo?

2023. okt. 3. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tesztelsz, nem igazán derül ki. Nálad se lehet biztosan tudni.
2023. okt. 3. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt másabb a menzesz. Nem várt napján halvány pozitív volt, másnap megjött.
2023. okt. 3. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pozitív volt a tesztem, UH-n nem látszott semmi, 2 héttel később megjött.

Első nap erős görccsel távozott kB egy darabban az egész méhnyálkahártya utána gyengébb volt mint az átlag mesim.

Teszt nélkül nem tudja szerintem megmondani az ember.

2023. okt. 3. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan vérzésem amit írsz, kémiai terhesség nélkül (tuti nem lehettem terhes, nem volt kitől). Kémiainál annyi volt, mint egy elöttem válaszolónak. Volt egy halvány tesztem, 2 nap múlva meg megjött, ugyan úgy mint szokott.
2023. okt. 3. 17:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen mensim, úgy, hogy 1000%, hogy nem voltam terhes.

2x volt kémiaim, semmivel nem volt másabb a mensim a szokottnál. Onnan tudtam, hogy 1-1 napot késtek, a késés reggelén pozitív volt a teszt, ennek ellenére estére megjött

2023. okt. 3. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
5-6 lémiaim is volt a mensi ugyanolyan volt mint rendesen
2023. okt. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!