Viszonylag határozott második csík a terhességi teszten elmaradt mensi előtt néhány nappal kizárja, vagy sem a kémiai terhesség lehetőségét?
Kémiai terhességnél inkább halvány, nehezen látható második csík jelentkezik, vagy nincs összefüggés?
Köszönöm a válaszokat!
A kémiai terhesség tulajdonképpen egy vetélés, ami azelőtt történik, hogy az orvos megállapítaná a terhesség tényét, tehát arra addig van sajnos esély, míg a doki nem látja ultrahangon (mivel utána már ténylegesen vetélésnek hívjuk).
Azért szokott gyakran lassan erősödő tesztekkel együtt járni, mivel ilyen korai vetélésnél általában már kezdetektől nem fejlődik rendesen a terhesség, míg végül korai szakaszban végleg el is hal, majd kiürül. De ez nem törvényszerű.
Az mindenestre jó jel, ha erős a csík :)
Közepesen erős a csík, nem olyan, mint a kontroll, de halványnak nem nevezném, kettő perc alatt kijött.
Sajnos volt már kémiaim, akkor halványabb volt a csík, de mivel átéltem már, nehéz elvonatkoztatni a negatív élménytől, főleg, hogy évek óta várjuk a második babánkat.
7-es válaszoló köszönöm...
Nem is nagyon akartam az előzményekről beszélni, de az elmúlt években volt kémiaim, üres petezsák, szívhang megállapítása után magzatelhalás a 10. hét körül. A meglévő gyermekünk elsőre összejött, minden gond nélkül. Azóta ez van... Próbálok nem aggódni, de minden órában rám tör a bizonytalanság érzése, ez vajon hogy végződik. Nem vettem csak egy tesztet, nem számítottam rá, hogy pozitív lesz, most meg tűkön ülök...
Nem jelent semmit. Nekem nem várt utáni nap még halvány volt, szépen erősödött. Megállapított terhesseg után a 6.hétben vetéltem el. Aznap volt a legerősebb teszt, tehát eleinte még fejlődött.
Ismerősömnek nem várt előtti nap volt olyan erős, mint nekem 3 nap késésnél. Másnapra megjött neki, mintha mi sem történt volna. Ha nem tesztel, nem veszi észre, hogy kémiaija volt.🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!