Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Viszonylag határozott második...

Viszonylag határozott második csík a terhességi teszten elmaradt mensi előtt néhány nappal kizárja, vagy sem a kémiai terhesség lehetőségét?

Figyelt kérdés

Kémiai terhességnél inkább halvány, nehezen látható második csík jelentkezik, vagy nincs összefüggés?

Köszönöm a válaszokat!

2023. júl. 16. 16:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

6os vagyok

így már értem a félelmedet :( Nagyon sajnálom hogy ennyi mindenen keresztül kellett menned :(

2023. júl. 16. 17:47
 12/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Akkor ez eddig egy nagy TALÁN sok, sok kérdőjellel a végén...

Nemvárt előtt még sosem volt ilyen határozott pozi tesztem (ua típusú teszttel) ezért ebbe a ténybe belekapaszkodtam. De jobb, ha nem élem bele magam még semmibe, bár utána is ugyanez a félsz ottmaradna a 12. hétig.

2023. júl. 16. 17:57
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két halvány tesztem volt (nem pontos menstruáció, az első tesztet akkor csináltam, amikor már úgymond mindenképp meg szokott jönni, a másodikat pár nappal később, semmit nem erősödött), végigvittem a terhességet, még túl is hordtam a babát, szóval, erre is van példa. Nem támaszkodnék erre, hogy halvány nem halvány, erősödik, nem erősödik. Ill. azt áruljátok el, miért jó nagyon korán tesztelni? Értem én, hogy türelmetlen az ember, én is voltam ilyen cipőben, de nagyon gyakori a kémiai terhesség, és rohadt szar lehet, hogy ott a kezedben a pozitív teszt, már beleéled magad, aztán meg semmi… Az még nem vetélés, nem lenne jobb inkább nem is tudni?
2023. júl. 16. 20:12
 14/42 anonim ***** válasza:
Nem mutatnád meg a teszted? :) Nem azért, csak jövő héten én is oda érek hogy lassan tesztelek ès annyira be vagyok zsongva..Olyan szívesen megnézném. :)
2023. júl. 16. 20:25
 15/42 anonim ***** válasza:
14 teljesen mindegy mennyire erős a lényeg hogy ottvan a második csík, és ezt érdemes megerősíteni egy vérvétellel is.Ennyi.Nem kell beképzelni, rástresszelni erre.A stresszel jobbam ártassz magadnak és a terhességednek.Én mentem 8-9 hetes uh-ra ott megnyugodsz egy kicsit majd a 12 hetesre nyugodtabban mész.
2023. júl. 16. 20:28
 16/42 anonim ***** válasza:
Igen, tudom hogy mindegy milyen erős. Mégis, olyan jó bele gondolni hogy lehet nekem is lesz jövő héten egy pozitív tesztem menzesz előtt 1-2 nappal..:)
2023. júl. 16. 20:34
 17/42 anonim ***** válasza:
16 várd meg inkább a nemvárt napját.
2023. júl. 16. 20:36
 18/42 anonim ***** válasza:

Szerintem azon a pár napon nem múlik, semmi jelentősége kémiai szempontjából, hogy nemvárt után egy nappal vagy előtte kettővel tesztelsz, mivel ha beindul valami (ami azért már mensi előtt pár nappal látszani szokott), akkor onnantól ciklustól függetlenül jön meg, ha mégsem fejlődik...

Nyilván minden nappal több az esély rá, hogy sikerül végigvinni a terhességet, de ez százalékban számolva napokra lebontva igen csekély növekedés :)

Sok sikert, tesztelj, mikor jólesik, szurkolok! :)

2023. júl. 16. 20:45
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem akarlak megbántani, de szerintem akinek már volt vetélése, vagy akár kémiai terhessége, amiről tudott, annak nem lehet olyan erős tesztje, hogy nyugodt 12 hete legyen. Én legalábbis a vetélésem óta így látom. Jó, nekem a korom miatt nagyobb az esély rá, hogy a következő se marad meg, de ettől eltekintve is hiába tudja az ember, hogy vetélés után is lehet még tök egészséges terhessége, mindig ott lesz a félsz, hogy újra bekövetkezik a rémálom. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Szerintem most próbálj kicsit mással foglalkozni, a nem várt után csinálj még egy tesztet, aztán hagyd abba a tesztelgetést és örülj minden napnak, amikor nincs erős görcs, nincs vér, aztán majd telik valahogy az idő és reméljük, eljön az a pont, amikor már kicsit nyugodtabb lehetsz.🤞

2023. júl. 16. 21:54
 20/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy jóindulatúan, támogató mód voltatok őszinték.

Lefotóztam a tesztet, ami már nagyon megszáradt. 3-4 nappal a nemvárt mensi napja előtt készült. Ma van az első esedékes nap, holnap a második - ennyit szokott ingadozni a ciklusom.

Az biztos, hogy középidőben a 15. ciklusnapon voltunk együtt legkorábban. (Remélem jól számolom fejben...)

Ma nem mertem újabb tesztet készíteni. Még egy picit várok. Tünetek már vannak, de ezek lehetnek premensi tünetek, sőt, funkcionális cisztám is volt már, akkor is éreztem hasonlót... Úgyhogy ezekre sem merek hagyatkozni.

Itt a fotó:

[link]

Aki közülönk előtte áll, azoknak drukkolok!

2023. júl. 17. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!