Viszonylag határozott második csík a terhességi teszten elmaradt mensi előtt néhány nappal kizárja, vagy sem a kémiai terhesség lehetőségét?
Kémiai terhességnél inkább halvány, nehezen látható második csík jelentkezik, vagy nincs összefüggés?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm.
Sajnos úgy néz ki, ez a teszt is csak egy "emlék" lesz. Csak fejben, nem fogom megtartani.
Ma estefelé elkezdett görcsölgetni az alhasam és elkezdtem barnázni. Ma/holnap esedékes a mensi, nagy eséllyel holnapra megjön. Jó lett volna ma tesztet venni, mert az sokat elárult volna, nem tettem, ez van, de a tényeken úgysem változtat semmi, elfogadom, inkább most menjen, ha mennie kell, mint később.
Pedig a teszt elég reménykeltő volt, főleg friss állapotban, picit fakult a csík a száradással.
Mindenkinek sok szerencsét kívánok, aki előtte áll, akinek sikerült, jó egészséget és boldog babavárást!
Nem kesergek én sem, örülök annak, ami megadatott. Több próbálkozás nálunk nem lesz ezután, mert nem akarok beletekerdeni a veszteségekbe...
Hát ezt most fájó szívvel olvasom :( Valamiért nem akar összejönni nektek a második babó :( Őszintén sajnálom.Kitartást nektek :( Nem lehet hogy valami egészségügyi probléma áll a háttérben ennyi sok rossz után?
Első babámat várom 12 hetes vagyok.Sok kitartást kívánok🥰
Este elállt a barnázás, persze, hogy elkezdtem reménykedni. Éjjel görcsölt a hasam, keveset aludtam, de semmi... Reggel mértem hőt - hőgörbét is vezetek, ici-picit esett, 37.9.
Most meg megjött. Kevésbé vagyok elfogadó a sorsom kapcsán, mint tegnap.
Hogy mi lehet a baj... 41 vagyok. Orvosom szerint ez a baj, bár 38-39 évesen is ez volt, akkor sem mondott semmit. Nem meddőségi szakember, futószalagon mennek a kismamák magánban... Uh, vérvételen alap dolgok nagyjából rendben - ha épp nincs cisztám, elő szokott fordulni, de egy-két ciklus alatt jön és megy. Rásegíteni komolyabban nem szeretnénk, úgy értem inszeminációt, lombikot, ilyesmit... Ha első gyerek lenne, akkor valószínűleg már rég lombikoznánk, de hogy már van, így nem.
Biztos, hogy feladom, nagyon felőröl, sok figyelmet, energiát vesz el, a sok csalódás pedig nem épp a lelki egészségemet építi.
Ez van... :(((
Update: reggel megjött, gondoltam. Ezt az első mosdóba menet közben látja az ember lánya, kerestem egy betétet, aztán semmi... Semmi délig, semmi kora délutánig. Kora délután valami maszat. Ezért vettem egy tesztet. Ugyanazt, mint múltkor, de meglepődtem, mert újfajta műanyag tokot kapott. Pozitív, de nem ugrik le a második csík... Talán erősebb, mint a múltkori, de ez 10-es teszt, szóval nem így kéne kinéznie jó esetben nagyjából a 14. dpo-n...
Ja, most megint semmi, se vérzés, se más.
egyik perceben feléled a remény, másik perceben csalódok...
Mai teszt, ugyanaz a Predictor, mint mait péntek este készítettem, csak más "ruhában" és a kontroll csík is vastagabb már.
Köszi. De valami nem okés, mert megint elkezdődött ez a barnás valami, pedig már kezdtem megint megnyugodni egy picit... Orvosomat nem tudom elérni.
Holnap besétálok a közeli kórház rendelőjébe, ahová tartozom és ahol lassan már nincs nyugdíjkorhatár alatt orvos. Ha meg lehet menteni progeszteronnal, csak felírják... Itt a teszt a kezemben, ami igaz, csak kicsit erősödött, de csak reménykeltő. Közben egész nap mintha próbálkozna megjönni...sajnos láthatóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!