Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor/hogyan lehetek terhes?

Müller Zsófia kérdése:

Mikor/hogyan lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19éves koromban házasodtam össze a párommal. Most 20éves vagyok és babát szeretnénk!Semmit nem tudok arról hogy hogyan lehetnék terhes?Kérlek segítsetek!Előre is köszi!:D

2010. okt. 18. 10:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

Az utolsó kommentedből látszik, hogy az egész egy NAGY KAMU!!!!

Hát enniy biológiát mindenhol tanítanak. Ne lepődj meg, ha negatív a teszt. 1 dl.. Mivel mérted???? Igazán BIKA a férjed... Én sosem tudtam megmérni (na nem is akartam), mégis a 2. babánkat várjuk...

Hát sok sikert, remélem, a gyereked több infóval éli majd le az életét... Döbbenet....

2010. okt. 18. 11:26
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a teszt még negatív lesz, pláne ha tegnap voltatok együtt.

Együttlét után kb 12. napra mutja ki, hogy terhes vagy, vagy nem. Nem egyből utána.

2010. okt. 18. 11:31
 13/26 anonim ***** válasza:
Amúg 20 évesen a 11.05 és a 11.23-as bejegyzésed KÖZÖTTI időben nagyszerűt élvezni!!!.. Hát, ezek szerint a férjed nem csak Bika, de nyúl is, olyan gyorsan csináljátok.. Nem akarlak megbántani, de ez egy olyan oldal, ahol NORMÁLIS emberek írják meg a babavárási félelmeiket, sikereiket, nem kell lealacsonyítani ilyenekkel. Kérlek ne írogass ide, vannak vicces oldalak fiataloknak...
2010. okt. 18. 11:33
 14/26 anonim ***** válasza:
én az utolsóhoz csatlakozom ...15 hetis kis mami
2010. okt. 18. 11:47
 15/26 anonim ***** válasza:
jézusom hova fajulunk.
2010. okt. 18. 12:29
 16/26 A kérdező kommentje:
lehet hogy igazatok van...de ti nem tujátok milyen érzés csak 1 apával felnőni...sok boldogságot kívánok nektek (a kisbabákkal)...örülök hogy megismerhettelek titeket...sziasztok
2010. okt. 18. 12:45
 17/26 A kérdező kommentje:
nah jól van...kamuztam...ugyanis csak egy 12éves kiscsaj vok...nah pápá kismamák...vagy mondjam inkább...kisNYANYÁK?!
2010. okt. 18. 13:44
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
Kishülye vagy
2010. okt. 19. 11:40
 19/26 anonim ***** válasza:
kislányom inkább a suliban kellene a tanárra figyelni 10:30 kor mert akkor írtad ki. És esetleg nem lesz még egy alja néppel több a társadalomban!!!!! Hova fajulunk?
2010. okt. 19. 12:40
 20/26 A kérdező kommentje:
ó igen kis hülye vagyok?sztem maguknak agyukra ment a terhesség ugyan is a ,,kis hülyevagy,,ot azt nem egybe kell írni szal ennyi..és nagyon imádkozom hogy szegény baba ne szülessen meg mert az 1 nap után szeretne meghalni amit nem fogok csodálni
2010. okt. 21. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!