19éves koromban házasodtam össze a párommal. Most 20éves vagyok és babát szeretnénk!Semmit nem tudok arról hogy hogyan lehetnék terhes?Kérlek segítsetek!Előre is köszi!:D
Húú, ez komoly? Mire is vagy kiváncsi konkrétabban?
2010. okt. 18. 10:40
2/26 anonim válasza:
ird-be a Google-be terhességi kalkulátor és ot csak beírod a menstruáció első napiját és kaszamolya hogy mikor vagy termékeny ha erre gondoltál én is így néztem meg :-) 15hetes kis-mami . sok sikert
2010. okt. 18. 10:41
3/26 anonim válasza:
Szia. 2 éve férjnél vagy és nem tudod, hogy "készül" a gyerek??????? Nem bántani akarlak, csak nem látom tisztán a kérdés lényegét. Pontosan mire vagy kíváncsi?
Ha tudok válaszolok szívesen. Anyukád mennyire világosított föl annó?
2010. okt. 18. 10:42
4/26 anonim válasza:
Vezess hőgörbét, abból megtudod, hogy mikor vagy termékeny, valamint figyeld a nyákodat (ha nyúlós toj.fehérjeszerű akkor abban az időszakban legyél együtt a pároddal mindenképp).
2010. okt. 18. 10:45
5/26 A kérdező kommentje:
igen,tudom hogy nagyon furcsa...de...nekem 5.es koromban meghalt az anyukám...az egyetlen nagyszülőm(a nagymamám´)mondta el hogy mi az a menstruáció...aztán ő is meghalt...szóval csak apám van meg férjem...
2010. okt. 18. 10:51
6/26 A kérdező kommentje:
és...hát ezért nem tudok semmit...amúgy még csak 1éve vagyok férjnél...honnantudom hogy mikor lehetek terhes?...úgy szeretnék boldog NAGY családot...áhhh...bárcsak nekem is olyn lenne...
2010. okt. 18. 10:53
7/26 A kérdező kommentje:
...amúgy...én nagyon ismerkedő tipus vagyok és nem bánnám ha egy két kismamával talán még e-mail címet is cserélnénk...:$
2010. okt. 18. 10:54
8/26 A kérdező kommentje:
mégnéztem a google-ben és ma van a legalkalmasabb nap arra...ráadásul kislányhoz van a nagyobb esély...:)...szerintetek megpróbáljuk?...mikorra derül ki ha esetleg terhes lennék?...kérlek írjatok
2010. okt. 18. 11:05
9/26 anonim válasza:
Éljetek házaséletet, az segít :)
Viccen kívül, tényleg így van. Nem kell semmi extra. Szerintem a hőgörbe, kalkulátor stb akkor kelhet max ha fél évig, egy évig nem esel teherbe.
De nem hiszem ,hogy 20 évesen ez gond lenne.
2010. okt. 18. 11:05
10/26 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos tanácsot....
...megpróbáltuk a párommal...és legalább 1dl belémélvezett:D juj annyira jó volt...most leszaladok s gyógyszertárba és veszek terhességi tesztet...:)...drukkoljatok...:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!