Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az óránkénti pisilés sűrűnek...

Az óránkénti pisilés sűrűnek számít? Lehet ez a terhesség korai jele?

Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 21:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

9es, a gyakori vizelési inger terhességi tünet lehet az első trimeszterben is, ezt a szakirodalom is így tartja. Nyilvan ekkor még nem nyomja a baba a húgyhólyagot. Hormonális oka van, a vesék ilyenkor gyorsabb uzemmodba kapcsolnak, több vért filtralnak, mint nem terhesen, hogy minél gyorsabban valasztodjanak ki a szervezetből a salakanyagok.

Az első babámmal nekem is szinte a pozitív teszt napjától jelentkezett, és az egész első trimeszterben fennallt, majd kicsit enyhült a gyakori vizelési inger, volt, hogy 20percenkent mentem pisilni. És nem volt semmilyen fertőzésem.

Ettol függetlenül csak ez alapján lehetetlen terhességre következtetni. Vegyél tesztet kérdező, kiderul.

2023. okt. 2. 01:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

9#

Kora terhességnél a hormonok okozzák a sűrű pisilést.

Kérdező vagy igen , vagy nem.

Nekem első terhességemnél volt.

2023. okt. 2. 04:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, 2 terhességnél is volt ez a tünetem. Nem fáztam fel és nem is ittam többet mint amennyit szoktam. Néha csak inger volt , szóval lehet tünet :)
2023. okt. 2. 05:34
 14/16 Tom742 válasza:
Kedves kérdező, az első és legfontosabb kérdés, hogy amennyiben babát vársz, akkor az neked "Terhesség", vagy "Várandósság"!? Ez nem mindegy! A második, ha nem vagy "Áldott" állapotban, akkor nincs-e olyan az életedben, pl. egy anyós, aki beleszól az életedbe, meg akarja mondani, hogy mit hogyan csinálj, vagy ne csinálj, vagy az élet más terén hasonló megélésed?
2023. okt. 6. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi lett azóta?
2023. okt. 12. 16:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Megjött szóval lehet csak a menstruáció miatt
2023. okt. 14. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!