Pozitív Terhességi teszt későn?
Van már egy kisfiam, amikor vele terhes lettem kicsit szórakozott velem a ciklusom, ami miatt kb. akkor volt peteérésem, amikor amúgy meg kellett volna jönnie. Emiatt viszont a "késés" utáni negatív teszt után már csak a 8 hetes terhesen csináltam tesztet. Viszont akkor a 25-ösz érzékenységű teszt konkrétan halvány volt, a 20-as érzékenységű pedig ugyan teljesen egyértelmű, de az is lényegesen halványabb, mint amit egy 8 hetes terhesség él várna az ember. Nyilván kár, hogy közben nem teszteltem, mert így nem tudom pontosan mikor lett volna először pozitív, de az biztos ezek alapján, hogy viszonylag későn. Most viszont ráfordultunk a kistesó témára, ami miatt érdekelne, kinek volt hasonló tapasztalata.
A kérdésem tehát az lenne, hogy akinek hasonlóan későn mutatta ki a teszt az első terhességét, az a második/többedik terhességnél mit tapasztalt? Ha ott tartunk majd, hogy tesztelés, mikor lenne érdemes?
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, de ajánlom figyelmedbe, hogy létezik otthoni terhességi vérteszt:
Lehet, hogy a te esetedben ez a megbízhatóbb.
Amúgy biztos nem a kontroll csík volt halvány? Késői tesztelésnél jellemző, hogy a tesztcsík"ellopja" a festéket és a kontroll ak nem jut.
Köszi a vértesztes tippet. Hallottam már róla, gondoltam is rá, hogy talán nekem praktikusabb, csak nyilván az ára is kb 5-6x-osa egy sima tesztnek, aztán simán lehet, hogy az adott hónapban csak többet késik, vagy kimarad és lesz mellé egy vagyonát vett negatív tesztem. De esélyes, hogy azért ha nem egyértelmű q dolog és benne van a terhesség a pakliban, akkor kipróbálom.
És nem, nem a kontroll csík volt halvány egyik teszten sem, pont ezért lepődtem meg rajta, mert először még gondolkodtam is, hogy lehet, hogy korán megyek, de a kimaradás miatt végül csak megnézettem magam és utólag, amikor az orvosnál megtudtam, hogy 8 hetes akkor nem is értettem, hogy lehet, hogy nem voltak erősebbek.
Ha figyeled az ovulaciodat lh tesztekkel akkor 10-14 nappal ovuláció utan ki fogja mutatni.
Ha nem pontos a ciklusod akkor minden keppen ajánlom az ovuláció teszteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!